Amante versus soții

1
7705

Femeile sunt în război, unele împotriva altora, divizate în două categorii, în funcție de statutul lor social, asumat sau nu: amante și soții. Iar cele care nu sunt nici una, nici alta, se aliază uneia dintre cele două taberi în funcție de ce li se pare sau de cum bate vântul, totuna.

Fiecare dintre tabere are principii, argumente, trăiește intens, suferă rău, iubește pasional și, mai presus de orice, combate activ, împroșcând cu noroi reprezentantele celeilalte. Obiectul disputei (sau subiectul?) este întotdeauna soțul infidel (amantul) care nu are niciun cuvânt de spus aici, dar mai bine, că altfel ar fi vai de pielea lui ce și așa îi este pusă în băț și apoi la saramură de către ambele tabere… dar numai la nivel ipotetic, atenție!, pentru că, în realitate, el rezultă a fi singurul… nevinovat din toată povestea. Iar femeile, cu colții scoși și mânecile suflecate, trag de el, în direcții opuse, cu intenția vădită de a și-l trece pe nume, fiecare simțindu-se mai îndreptățită decât cealaltă să-l câștige în totalitate pentru ea. Numai că asta se întâmplă destul de rar… Căci, paradoxal, dânsului îi este tare călduț așa, între două, unde, se știe deja, nu-l plouă! Și chiar dacă, uneori, mai scapă câte-o schijă și înspre el, sărăcuțul, din groaznicul război al cărui trofeu este, suferă mult, adânc, profund și zgomotos, astfel încât amazoanele de ocazie se văd obligate să lase amândouă armele de-o parte și să treacă la pupat buba. Și numai după ce trece pot anula armistițiul de forță majoră și reveni la „normalitate”.

Doamnelor, vă dați seama cât de penibile sunteți? Indiferent cum vă raportați la bărbatul pe care vi-l disputați, un astfel de conflict – direct sau nu, deschis sau nu – este penibil și nu face decât să vă pună într-o lumină jenantă, inclusiv în ochii falnicului purtător de sc*lă pentru care se face atâta caz. În schimb, lui îi crește pipota cât ghețarul ce a scufundat Titanicul. În acest caz, însă, nu vă scufundați decât voi. Da, doar voi, căci el, indiferent de ce hotărâți să faceți – inclusiv alianță și complot, că s-au mai văzut și astfel de cazuri -, el scapă făcând pluta cu burta la soare. Și, vă garantez, nu va trece mult până când o va lua de la capăt cu alte doamne vajnice luptătoare, așa, ca voi…

1 COMENTARIU

  1. In ceea ce il priveste pe barbat sunt doua cazuri:
    1. e viril si atunci face sex cu ambele. Bravo lui.
    2. nu e si atunci amanta il provoaca mai bine.
    In ambele cazuri el este un om infidel si nevasta lui are jumatate de vina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord