Cu ea, sunt virgină…

0
4598

Sexul cu o femeie este infinit mai suav, mai sălbatic, mai indecent, mai pervers.​..

Ana mă așteaptă la ea. Locuiește într-o căsuță discretă, într-un cartier mărginaș și liniștit. Un rai inocent de culori și sunete calme. Aici pare greu să te enervezi, aici pare imposibil să suferi. Zâmbetul Anei îmi confirmă prima impresie. Mă așteaptă într-o rochie scurtă, de care trage încontinuu. A prins scânteia din ochiul meu și înțeleg că o citește ca pe un avans tipic masculin, astfel că răspunde instinctiv. Căci Ana nu mai este de mult fata timidă, pentru care pulpele coapte lăsate la vedere să reprezinte motiv de îmbujorare. Și totuși… ne îmbujorăm amândouă. Îmi dau seama că și pentru ea este o prima dată. Atunci când crezi că le-ai văzut și le-ai trăit pe toate, viața încă mai are rezerve, încă mai are ași în mânecă, cu mult mai mulți decât într-un joc corect, cu care să te deturneze de la traiectoria pe care ți-o închipuiai victorioasă.

Mă ia iar de mână, îmi ia geanta și-mi face semn să mă descalț. Nu intri în niciun paradis, indiferent de natura sa, încălțat. Chiar dacă e vorba de sandale roșii, cu toc amenințător de lung, subțire și ascuțit. Precum un pumnal care semnează deznodământul unei cumplite povești de iubire și gelozie.

Apropierea ei îmi dă amețeli. Fizice, reale. Simt nevoia să mă întind, să mă odihnesc, să închid ochii, să-mi dau seama ce se întâmplă sau, dimpotrivă, să uit de lumea lăsată la ușa Anei.

Ne așezăm pe canapeaua din sufrageria albă, simplă, luminoasă. Detaliile decorului îmi intră singure în minte. Și e curios, căci până acum prea puțin m-a interesat locul în care mă aflam cu un bărbat. Acum, însă, locul acesta, casa ei, face partea din ea, este o prelungire caldă a acestei ființe incitante. Încetez să mai văd în Ana o femeie. Văd o ființă de senzații, trăiri, unduiri și erotism care reușește să mă atragă uimitor de repede în universul ei. Dacă bărbaților le fac față chiar și când picioarele mele sunt deschise la 180 de grade, căci emoțiile pe care mi le stârnesc mă răvășesc adânc, dar efemer, Anei îi sunt docilă, uimită, speriată, curioasă, incitată și ușor tristă…

Ana aduce vin roșu, dens, grețos de dulce. Știe ce-mi place și nu mă miră și știu sigur că nu de la T. Bem, însetate. Văduvim clondirul de conținutul său vâscos și viclean. Știam amândouă ce tranșee avea să ne sape sub tâmple, sub sâni și sub pântec vinul. Și muzica pe care am sesizat-o doar la un moment dat, și distanța tot mai mică dintre noi. Știu că vorbim, însă cu vocabule străine, ale căror sensuri le pierd imediat ce le-am rostit pentru ca, mai apoi, nici măcar să nu mai aibă vreunul.

Mi-e frică de ce ar putea urma, dar nu am putere să mă împotrivesc. Sunt emoționată, așa cum nu-mi imaginam vreodată că o voi face în fața vreunei femei. Ana simte. Ana știe. Mă trage spre ea brusc și îmi dă să beau vinul ei. Din gura ei plină și însângerată de licoarea blestemată care ne-a topit și mințile, și voința, descătușând demonii. Din gura ei, vinul este mult mai acidulat, mai răcoros, mai dulce, mai păcătos. De parcă mie mi-ar păsa de păcate.

Libertatea de a păcătui nu ți-o poate…

Ne sărutăm cu patimă. Totul e diferit. Cu ea, sunt virgină. Buzele-i moi, par fără consistență, dar cu atât mai mult vreau să i le cuprind, să le simt, să i le aspir prelung. Îmbrățișarea e strânsă și patru sâni se strivesc unii de alții, prin țesăturile prea subțiri pentru năvala noastră. Dar nu pot s-o mângâi, mă simt blocată în contopirea fluidelor și mâinile mele nu mai știu ce să facă. Nici ea nu mă explorează, căci trupurile noastre nu urmează drumul atât de cunoscut al încleștării cu bărbați. Ne sărutăm până la delir și extenuare, apoi sorbim lacome și dezmățate și ultima picătură de vin. Sânii Anei – mici, neverosimili – scapă prin decolteul larg al rochiei și se oferă privirii mele. Am mai văzut sâni de femeie, și nu mă refer la ai mei, însă niciodată aceștia nu au avut pentru mine încărcătură erotică. Iar acum, sânii aceștia de copilă – acum, amândouă suntem niște copile rele, nărăvașe, nedisciplinate și excitate – urlă să-i sărut. Și o fac, lent, amplu, complet, îndelungat, punând cap la cap senzațiile trăite deja cu cele dorite.

Am ajuns prea departe… deși de câteva ori gândul să mă opresc mă împunge ascuțit, să las experiența asta până aici, să nu duc nimic mai departe – și nu că aș regreta cumva, ci, din teama că poate aș descoperi cât de mult ar putea să îmi placă, iar asta ar fi o slăbiciune care m-ar putea controla – nu-i dau nici cea mai mică importanță. Îl alung indiferentă, așa cum aș face-o cu orice bărbat impotent, dar prepotent, care mi-ar tăia calea.

Am ajuns prea departe și de aici nu mai este drum de întoarcere. Sexul cu o femeie este infinit mai suav, mai sălbatic, mai indecent, mai pervers. Ne inițiem reciproc în jocuri erotice pe loc inventate, pe care le gustăm nerușinate și aproape bete. Intimitatea cu o femeie este acum senină, firească, sigură, acum dementă, mult mai excitantă și mai greu de abandonat.

Am rămas peste noapte la Ana. Am adormit târziu, în apropierea zorilor, epuizate, extaziate, sătule de mărinimia lui Eros, chiar dacă între noi nu a fost nicio clipă vreun penis. Nici măcar unul de plastic. Ne trezim îmbrățișate, goale și umede și facem iar dragoste frenetic, nelăsând nicio porțiune de piele nesărutată, nelinsă, neexplorată, neepuizată.

(…)

(fragment din volumul „Confesiunile unei fete rele”, în curs de apariție)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord