ZAIDA

„Dacă ai avea de ales între o viață pasională scurtă, trăită în agonie și o viață plictisitoare, acompaniată de o iubire sigură, tu ce destin ai prefera?

Zaida nu este eroina obișnuită din cărțile de dragoste. Zaida este femeia care te va face să-ți trăiești viața cu adevărat, să înțelegi că dragostea nu învinge întotdeauna, pentru că boala te poate face să renunți la visul iubirii perfecte și să te pierzi în așternuturile manipulatorilor și mincinoșilor. Crezând că suferă de o afecțiune ce-i va aduce în curând sfârșitul, Zaida alege să păstreze secretul și să-și părăsească iubitul, fără a-i spune nimic.

Aceasta începe un periplu în necunoscut, între Madrid, Ciudad Real și Valencia, fără a ști ce caută cu adevărat.

„Ce mi-e o zi, ce mi-e viața întreagă? Ambele sunt limitate, ambele se termină mult prea repede, așa că tot ce vreau e să mai apuc să mă bucur de ceea ce simt și trăiesc, atât timp cât mai pot să simt și să trăiesc.”

Comandă de aici „Zaida” și descoperă povestea femeii ce renunță la iubirea adevărată și crede că merită să înfrunte singură finalul vieții!

CONFESIUNILE UNEI FETE RELE

Volumul 1

Volumul 2

Volumul 3

„Confesiunile unei fete rele” sunt o poveste de viață condimentată cu picanterii, iubiri aflate la limita dintre eternitate și fantezie, aventuri pierdute în atâtea așternuturi și mirajul fericirii în doi.

 

Anays este cea care face regulile în iubire. Dar în fața iubirii adevărate chiar și un suflet răzvrătit ca al ei, care caută de obicei trupuri goale în care să răsune ecoul inimilor impulsive, nu poate ceda. Obsesia iubirii eterne alături de N. o urmărește de-a lungul vieții, cu visurile sale atârnând de un fir subțire din croiala sufletului. Până când… până când fata rea spune „DA” și se lasă învăluită de iluzia fericirii.

 

Dar găsește oare cu adevărat bărbatul care știe cum să o iubească după placul inimii ei sau este adevărat că iubești o singură dată în viață, definitiv și irevocabil?

Pachet 3 volume

Pachet volumele 1+2

Pachet volumele 2+3