Mare amatoare de sex

0
4461

Sunt Anays. Așa mi se spune aproape dintotdeauna. Parcă nici nu-mi mai știu numele real. Dar nu-mi pasă. Nu-mi trebuie un nume gol. Îmi trebuie un trup gol. Cred că în jurul acestei nevoi mi-am construit o mare parte din viață. Un trup gol de bărbat în care să bată o inimă sălbatică. Asta caut. Asta vânez. Nu, nu aștept, precum alte femei, să fiu văzută, băgată în seamă și, eventual, cucerită. Eu mă duc la țintă, eu știu ce vreau și ce-mi trebuie. Îmi iau singură, nu stau ca nimeni să-mi dea ceva pe tavă, fie ea tavă de argint. Nu mai fac de mult greșeala să gândesc despre mine că sunt o reprezentantă a sexului slab și să mă împăunez cu debilitățile lui.

Eu sunt unică, om din întâmplare, femeie prin vocație.

Pasionată de iubire, ahtiată după senzații tari, amatoare de sex. Mare amatoare. Însă nu oricum, nu de orice fel, nu cu oricine și, mai ales, nu oricând.

Pe bărbat trebuie să-l duci de nas. Fie că-i pui fusta în cap, fie că doar o ridici discret și-l lași să creadă că a fost o greșeală, fie că i-o arăți insistent, dar numai de la distanță. Te uiți, dar nu pui mâna. Nu e a ta. Dacă ar putea să fie? Poate! Dacă e a altuia? Nu știu! Dacă e altora? De ce nu? Îl lași s-o adulmece de la distanță. Să și-o imagineze, s-o viseze, s-o devoreze în gând și să-și irosească erecțiile în șervețele. Așa se vânează bărbatul. I-o dai pe la nas și când crede că a pus mâna (și nu numai) și se pregătește să te ia în stăpânire, hai sictir, că nu-i chiar așa, drăguțule!

Citește continuarea aici.

(fragment din volumul „Confesiunile unei fete rele”, în curs de apariție)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord