Nu-mi mai trimite mesaje! Dacă ți se pare că te ignor, nu ți se pare. Chiar asta fac!

Dragă femeie insistentă, trebuie să clarificăm o situație care pare să ne fi prins într-o spirală nefericită de neînțelegeri. Înțeleg că simțim nevoia de a comunica și de a interacționa în lumea digitală, însă trebuie să îți împărtășesc ceva important.

Dacă te-am lăsat cu senzația că te ignor, atunci adevărul este că chiar asta am făcut. Nu vreau să îți creez iluzii sau să te fac să te simți neglijată, dar cred că este crucial să ne confruntăm cu realitatea. Nu există niciun mister în spatele tăcerii mele – este pur și simplu alegerea pe care am făcut-o.

Când îmi trimiți mesaje insistente sau continui să mă cauți chiar și atunci când nu răspund, îmi creezi o senzație neplăcută de disconfort. Relațiile și interacțiunile ar trebui să se dezvolte pe baza dorinței reciproce, a respectului și a libertății individuale. Încercările tale repetate de a mă determina să răspund sau de a continua să mă contactezi, în ciuda absenței răspunsurilor din partea mea, mă face să mă simt presat și pus la zid.

Vreau să fim sinceri și deschiși în această discuție. Este posibil să nu avem aceleași așteptări sau să nu căutăm același tip de interacțiune. Nu este un semn că te consider neimportantă sau că nu am apreciat conversațiile noastre anterioare. Este pur și simplu o decizie de a-mi respecta spațiul și limitările.

Cred cu tărie că toată lumea merită să se simtă confortabil în relațiile pe care le dezvoltă, indiferent de mediul în care au loc. Prin urmare, aș aprecia dacă ai putea înțelege și respecta această perspectivă. Nu este un act de lipsă de politețe sau de a evita confruntarea, ci, mai degrabă, o încercare de a stabili limite clare pentru binele nostru, al amândurora.

În încheiere, te rog să înțelegi că tăcerea mea nu este un semn că te ignor din răutate sau că nu îmi pasă. Este o modalitate de a-mi proteja bunăstarea și de a îmi menține integritatea într-o lume digitală plină de complexități. De aceea, te sfătuiesc să mergi pe drumul tău, cu lecțiile învățate și, cu următorul bărbat să nu mai procedezi așa cum ai procedat cu mine. Douăzeci de mesaje între 12 noaptea și 6 dimineața tot timpul vor fi mult prea multe și mult prea neinspirat trimise! Ai înțeles?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here