TERMENI ȘI CONDIȚII UTILIZARE SITE

Începând cu data de 25.05.2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui Regulament, se dorește crearea unui cadru legislativ unitar și uniform pe teritoriul Uniunii Europene care să nu mai necesite măsuri naționale de implementare.

Deoarece iau în serios intimitatea voastră, în secțiunea intitulată „Termeni și condiții de utilizare site”, detaliez ce informații se colectează și modalitatea în care acestea sunt folosite atunci când îmi vizitați site-ul.

Singurele informații personale pe care le colectez sunt acelea pe care mi le oferiți atunci când postați comentarii la articole, când vă abonați la noutăți sau doriți să primiți prin email notificări în legătură cu comentariile ce urmează celui făcut de dumneavoastră și atunci când îmi trimiteți un e-mail. Prin accesarea site-ului meu vă exprimați acordul de a-mi da informații cu scopul de a fi folosite pentru:

  • a vă răspunde la întrebări/comentarii;
  • a crea și publica conținut relevant pentru dumneavoastră

Nu vând, nu stochez și nu transfer datele dumneavoastră personale către terțe părți, nu fac analiza și refuz să ofer date despre cei care îmi vizitează site-ul, aceasta incluzând și terțele părți de încredere care mă ajută în operarea site-ului.

De asemenea, îmi rezerv dreptul de a șterge, a bloca sau muta în spam orice utilizator ajuns pe site-ul meu din întâmplare sau care nu are intenții bune și îmi poate aduce prejudicii prin comentarii sau simpla lui prezență pe site-ul meu.

Consimțământ

Prin accesarea site-ului meu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare a acestuia.

Modificări

În cazul în care voi schimba termenii și condițiile de utilizare, voi publica modificările pe această pagină. În sensul acesta, vă rog să o examinați periodic. Accesarea în continuare a site-ului după orice modificare înseamnă că acceptați schimbările.

Proprietatea intelectuală

Tot conținutul de pe site-ul confesiunileuneifeterele.ro este proprietate intelectuală ©Confesiunile unei fete rele şi este protejat de legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. Fără acordul autorului, pot fi preluate și reproduse pe alte site-uri, fragmente nu mai mari de 10% din orice text, cu link funcţional către sursă și menționarea autorului „Anays M. – Confesiunile unei fete rele”.

Abonarea

Site-ul confesiunileuneifeterele.ro oferă vizitatorilor posibilitatea să se aboneze și astfel să primească pe email informații despre cele mai noi articole publicate. Abonarea se face prin introducerea adresei de email în formularul special creat, formular pe care îl găsiți și în meniul din partea inferioară a paginii. Odată ce v-ați abonat, trebuie să confirmați acest lucru dând click pe linkul pe care îl primiți prin email, la adresa pe care ați menționat-o în formular. Vă mulțumesc pentru interesul acordat!

(Dacă doriți să renunțați la abonare sau să operați altă modificare, fiecare email trimis de către site va conține instrucțiuni și linkuri necesare în acest sens).

Ștergerea datelor

Aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal, fără a vă justifica retragerea consimțământului.

Orice întrebare legată de termeni și condiții o puteți trimite prin e-mail la: confesiunileuneifeterele@gmail.com