Noi avem o aventură, nimic mai mult. Iar mie îmi plac aventurile…

Doamne, ce noapte!

Bărbatul de lângă mine încă doarme, gol. Respiră ritmic și, din când în când, tresare în somn. Probabil că visează că facem dragoste.

Suntem undeva la câteva sute de kilometri de orașul nostru, într-o cameră de hotel. Am ajuns aseară, după ce am condus ca nebunii, cu rândul. Nu putea să se concentreze la drum, căci mâna mea căuta neliniștită zvâcnirile din pantalonii lui. Când am condus eu, a încercat să mă pipăie, să-mi întoarcă favorul. Dar i-am întors eu un dos de palmă. Acum conduc, nu fac sex. Și mi-am aprins o țigară. Trăgeam cu ochiul – într-o manieră voit grosolană, ca să mă vadă – către centrul virilității lui și asta îi trimitea foc în plex. M-a bufnit și râsul, așa că am hohotit cu poftă și am tras și mai cu poftă din țigară. Șoseaua era liberă, condusul – o plăcere vinovată. L-aș fi întins chiar acolo, pe caldarâm, dacă nu aș fi știut că și el își dorește asta. Dar așa… să mă aștepte, să mă dorească, să facă implozie…

Ne-am cazat pe fugă, i-am interzis să mă atingă în public, însă, din greșeală, îl atingeam eu când cu șoldul, când cu sânul. I-am șoptit la recepție că, în timp ce el semna și plătea camera, eu mi-am scos chiloții. Și că m-a văzut băiatul de la bagaje, care, misterios, dispăruse pe ușa din spatele lui, roșu ca racul. Mi-am dat seama că se holbează la mine, așa că i-am aruncat o privire scurtă, aparent mânioasă, apoi am amplificat gesturile prin care lenjeria-mi aluneca de-a lungul picioarelor. Probabil că acum și-o freacă, i-am zis râzând iar. Dar asta mă excitase.

În lift, i-am luat mâna și i-am dus-o, peste fustă, între picioare. Apoi i-am luat pulsul și, pe negândite, i-am deschis șlițul. Membrul întărit a zvâcnit scurt și a dat să se elibereze din strânsoarea lenjeriei. Mi-am retras mâna, i-am dat-o și pe a lui la o parte și am început să-mi mai caut o țigară. Eu, întotdeauna, fumez țigara de după, înainte.

Când am intrat în cameră, a trântit ușa cu piciorul, și-a aruncat cât colo haina și geanta, și m-a trântit cu spatele de ușă. Să avem pardon, nu mi-am terminat încă țigara, așa că l-am împins ușor și, în timp ce fumam cu stânga, cu dreapta am început să-i deschid nasturii de la cămașă. Și-a scos singur pantalonii, nărăvaș și nerăbdător. I-am făcut semn să mă aștepte și m-am refugiat în baie. Am aruncat țigara în chiuvetă și m-am privit în oglindă, până în albul ochilor. Îmi venea să mă cert, îmi venea să râd – iar -, îmi venea să mă iau la palme, dar, până la urmă, mi-am făcut doar ștrengărește cu ochiul și am început să mă aranjez. Eram încă fresh, în ciuda drumului lung. El era plecat într-o delegație. Așa știa prietena mea. Mooor de râs. Auzi cum sună. Soțul prietenei mele este în călduri, alături, așteptându-mă turbat, cu o erecție monumentală, iar eu stau în baie și filosofez. Păi, îmi zic în timp ce-mi aranjez sânii în sutienul minuscul pe care încă îl mai port, acum câteva zile se plângea de el că e un porc, un jeg și că-i vine să-l dea afară pe ușă de nemernic ce e. Eu l-am considerat gata dat afară, așa că l-am luat cu mine. Din nou. Ultima dată însă a fost cu ani în urmă, înainte să o cunoască pe ea, nevastă-sa și prietena mea. Atunci l-am lăsat doar pentru că prea schelălăia ca un cățel fără stăpân când îl băgam în seamă. Mă, C, ești bărbat sau te scapi pe tine de fericire când îți dă atenție o femeie? Însă au trecut 15 ani de atunci și cățelul de altădată e ditamai dulăul. Îmi place. Sper să fie mai bun la pat decât țin minte.

Am ieșit din baie și-am dat-o în mă-sa de strategie, am sărit lacomă pe el. Am uitat dacă atunci, demult, apucasem să-l și iubesc, dar uite că mă excita tacticos, căci pe cât de nerăbdător păruse mai înainte, acum, că preluase comanda și rolurile se inversaseră doar pentru scena de amor, începuse să mă ia în stăpânire bucată cu bucată. Nu e rău, se pare că nu a pierdut ultimii ani, probabil că se deșteptase și el prin paturile femeilor de după mine – cea de atunci – și până la mine – cea de acum. M-a întors pe toate părțile, dezvelind și acoperind la loc, renunțând doar la bluză, nu și la fustă, sutien sau pantofi. La ăia am renunțat eu, ca să nu-i înfig un toc în cele mai moi părți ale corpului, să mă țină minte și pentru altceva. Mă miram că rezistă atât și am înțeles că vrea să mă facă să-l implor eu, să-i cerșesc înnebunită să mă pătrundă. Îl doream și, cum știam că oricum avea să se întâmple, n-am vrut să-i dau satisfacție. Mâinile mele îl căutau și îl abandonau ca într-un pervers joc de te iau/nu te vreau. Vedem că tremură și eventualitatea unei ejaculări precoce mi-ar fi frânt noaptea. Și chiar nu aveam chef să repetăm experiențele tinereții, când nopțile de amor se terminau în lacrimi și păreri de rău. Din partea lui, că eu eram prea scârbită.

Când a văzut că mă întind după țigări, însă, a dat-o și el în mă-sa de strategie – uitase, mititelul, cu cine are de-a face…

Recunosc că a fost o noapte vâscoasă. Am vrut să mai fac iar sex cu C și uite că nu a fost doar atât. Mi-a trezit și niște amintiri. Cam incomode. Am zis că n-o să-mi pese de ele, ce dacă revin la viață. Și nu că îmi pasă, dar mă sâcâie.

N-am vorbit despre noi. Nu cred că e cazul. Noi avem o aventură, nimic mai mult. Iar mie îmi plac aventurile. Totul sub control.

fragment din volumul „Confesiunile unei fete rele”. Comandă cartea aici.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here