16 august – Luna Nouă din Leu. Semnificații și HOROSCOP pentru fiecare zodie

sursă foto: nypost.com

Luna Nouă este o fază a ciclului lunar în care Luna este înconjura complet de întuneric și nu poate fi observată din pământ. Aceasta marchează începutul unui nou ciclu lunar și este asociată cu noi începuturi, regenerare și intenții proaspete.

Semnul zodiacal Leu este guvernat de Soare și este cunoscut pentru trăsături precum pasiunea, creativitatea, generozitatea și dorința de a fi în centrul atenției. Luna Nouă în Leu poate avea anumite semnificații astrologice, deoarece interacțiunea dintre Luna și semnul zodiacal Leu poate amplifica sau adăuga anumite influențe energetice.

Iată câteva aspecte pe care Luna Nouă în Leu le aduce în discuție:

  1. Creativitate și expresie personală: Leii sunt cunoscuți pentru expresia artistică și creativitatea lor. Luna Nouă în Leu poate încuraja o perioadă în care oamenii se simt inspirați să își urmeze pasiunile creative și să-și exprime individualitatea într-un mod unic.
  2. Încredere și asertivitate: Semnul Leului este asociat cu încrederea în sine și asertivitatea. Această Luna Nouă ar putea să aducă oportunități pentru a lucra asupra dezvoltării încrederii în propriile abilități și a capacității de a lua inițiative.
  3. Relații și comunitate: Leii sunt adesea sociali și îi atrag pe oameni în jurul lor. Luna Nouă în Leu ar putea promova conectarea cu cei din jur și construirea de relații pozitive și susținătoare.
  4. Atragerea atenției: Această fază lunară ar putea aduce dorința de a fi în centrul atenției. Cu toate acestea, ar putea fi important să echilibrăm dorința de a fi remarcați cu sensibilitatea față de cei din jur.
  5. Claritate și intenții: Luna Nouă este momentul potrivit pentru a-ți seta intențiile și a-ți clarifica obiectivele pentru următoarea perioadă. În semnul Leu, acest lucru ar putea implica focalizarea asupra dezvoltării personale, a aspirațiilor creative sau a proiectelor care aduc lumină și inspirație.

Horoscopul pentru Luna Nouă în Leu

Berbec
Cum gestionezi respingerea, Berbec? S-ar putea să fii nevoit să te confrunți cu această întrebare dacă săptămâna aceasta îți sunt respinse unele dintre ideile tale la locul de muncă. Dar această verificare a realității nu trebuie să fie sfârșitul drumului – de fapt, ar putea să-ți ofere șansa de a-ți reconfigura abordarea, ceea ce nu va face decât să te facă mai puternic pe termen lung. Între timp, gândește-te la modul în care ai putea să-ți folosești talentele pentru a cultiva mai multă bucurie în viața ta, nu doar bani în contul tău bancar. Crearea de lucruri doar pentru plăcere ar putea să te ajute să-ți deschizi mintea către noi posibilități. Vezi unde te poate duce viziunea ta cu puțină muncă asiduă.

Taur
Este important să acorzi atenție lumii – și oamenilor – din jurul tău, Taur. Dacă te fixezi prea intens pe un aspect al vieții tale, ai putea risca să pierzi din vedere ceea ce contează cel mai mult. Așadar, în această săptămână, fă tot posibilul să atingi un echilibru între a te ocupa de obiectivele tale profesionale și responsabilitățile domestice, verificându-te cu colegii și cu cei dragi. Mai târziu, atenția ta s-ar putea muta spre casă, pe măsură ce mintea ta se umple de idei pentru a-ți optimiza sanctuarul. Încetinește și imaginează-ți cum vrei cu adevărat să te simți în spațiul tău. Deși s-ar putea să nu fii gata să dărâmi pereți sau să faci achiziții mari, este un moment frumos pentru a aduna inspirație.

Gemeni
Este timpul să te supui unui standard mai înalt, Gemeni. Dacă anumite obiceiuri proaste ale tale sunt scoase la iveală la începutul săptămânii, încearcă să le privești ca pe o oportunitate de a-ți schimba comportamentele care trebuie reparate. Nu uita: îmbunătățirea de sine este o practică continuă, nu o destinație. La mijlocul săptămânii, s-ar putea să te simți inspirat să te deschizi față de cei din jur în legătură cu dorința ta de siguranță și abundență. Permite-ți să fii vulnerabil și să te angajezi în conversații despre obiectivele tale. Membrii apropiați ai familiei ar putea oferi perspective care te vor ajuta să îți abordezi finanțele cu un nou sentiment de încredere.

Rac
Încearcă să nu devansezi lucrurile, Rac. Cea mai recentă idee a ta de a face bani poate părea total sănătoasă până acum, dar probabil că va mai avea nevoie de câteva revizuiri. Dacă ești deschis să asculți niște critici constructive din partea altora, ai putea beneficia de o lecție valoroasă în această perioadă. Așa că, în loc să te înfurii atunci când te întâlnești cu perspective alternative, gândește-te cu adevărat la modul în care poți pune în aplicare aceste idei pentru a-ți extinde averea. Discutarea obiectivelor tale cu prietenii tăi ar putea chiar să te inspire să explorezi o fațetă a potențialului tău pe care ai pus-o anterior în așteptare. Ești gata să te arunci acum?

Leu
Un impuls copleșitor de a avea impact ar putea să-ți afecteze starea de spirit în această săptămână, Leu. Dacă ești îngrijorat de modul în care îți poți lăsa amprenta asupra lumii, încearcă să lupți împotriva oricărui sentiment de neputință, canalizându-ți energia în dezvoltarea unui nou obicei pozitiv sau a unui proiect izvorât din pasiune. Condițiile vor fi perfecte pentru a îmbrățișa reinventarea. Indiferent de statutul tău relațional, încrederea ta va fi, de asemenea, magnetică în această perioadă. Dacă ești singur, natura ta neînfricată ar putea atrage persoane interesante în sfera ta de întâlniri. Folosește-ți farmecul pentru a prelua conducerea.

Fecioară
Cum te descurci cu neprevăzutul, Fecioară? S-ar putea să fie nevoie să canalizezi un pic de grație sub presiune la începutul acestei săptămâni pentru a evita să fii dat peste cap de conflictele din programul tău. Dacă îți poți modera emoțiile și îți poți gestiona reacțiile, vei reuși să treci peste orice situație. Apoi, la mijlocul săptămânii, ia-ți o pauză de care ai mare nevoie pentru a te reconecta cu vocea ta interioară. Poți folosi acest timp pentru a reflecta asupra oricăror tipare sau comportamente pe care ai vrea să le lași în urmă. Odată ce te-ai verificat cu tine însuți, vei fi într-o poziție privilegiată pentru a face schimbări pozitive în rutinele tale. Explorează practicile care îți aprind simțurile și te încurajează să te îndrăgostești din nou de viață.

Balanță
Ai impresia că mergi ca pe sfoară în ultima vreme, Balanță? Săptămâna aceasta, s-ar putea să fie nevoie să fii foarte rapid pe picioare pentru a-ți menține echilibrul, mai ales atunci când te ocupi de chestiuni care implică prietenia și responsabilitatea. Făcând un efort pentru a-i ierta rapid pe ceilalți, vei evita ca provocările neașteptate să se interpună între tine și planurile tale. În ceea ce privește munca, s-ar putea să te simți inspirat să îți extinzi rețeaua profesională. Deschiderea cercului tău ar putea avea beneficii neașteptate pentru cariera ta și pentru proiectele tale la care lucrezi din pasiune. Fă un efort pentru a ajunge la persoanele care te inspiră – acestea ar putea fi chiar deschise la colaborare.

Scorpion
Nu ezita să îți dai jos ochelarii, Scorpionule. Dacă observi că fixarea ta pe ambițiile tale profesionale îți distrage atenția de la chestiuni importante de care trebuie să te ocupi acasă, ar putea fi timpul să faci o schimbare. Amintește-ți doar să practici blândețea și compasiunea cu cei dragi în acest proces. De asemenea, poți lucra pentru a restabili mai mult echilibru în programul tău de zi cu zi, invitându-i pe oamenii tăi dragi să ți se alăture la un antrenament, la o plimbare sau la un eveniment. A-ți face un obicei regulat de a te conecta cu ceilalți în acest fel poate ajuta să adaugi ceva emoție în calendarul tău și să te pună în contact cu imaginea de ansamblu.

Săgetător
Fii atent la modul în care te ocupi de chestiuni care nu sunt sub controlul tău, Săgetătorule. Capacitateav de a-ți gestiona frustrările în fața unor obstacole neașteptate va fi cheia fericirii tale în această săptămână. Fă tot posibilul să renunți la nevoia de a-i dirija pe ceilalți și ia în considerare modul în care o mai mare flexibilitate în ceea ce privește obiceiurile și credințele tale ar putea contribui la îmbunătățirea perspectivelor tale. Între timp, dacă te găsești tânjind după aventură, inspirație sau o schimbare de ritm, asigură-te că îți notezi dorințele, astfel încât să poți începe să le manifești. Odată ce ți-ai trimis dorințele în lume, te vei simți mai aliniat cu scopul tău.

Capricorn
Verifică-ți punctele moarte, Capricorn. Săptămâna aceasta, un detaliu important scăpat din vedere te-ar putea lua prin surprindere, forțându-te să pui pe pauză un proiect creativ la care ai lucrat. Este esențial să te ocupi de lucrurile nerezolvate și de responsabilitățile tale existente înainte de a trece la idei noi. Ține minte doar că nu poți face prea multe lucruri de unul singur. Gândește-te unde ai putea avea nevoie de puțin ajutor din partea altora și cum te-ar putea ajuta să te dezvolți. Discutarea ideilor tale cu cei dragi ți-ar putea aduce, de asemenea, încurajarea de care ai nevoie pentru a-ți valorifica viziunea și a-ți împărtăși darurile cu lumea.

Vărsător
Relațiile tale, romantice sau de altă natură, ar putea avea parte de o mică fricțiune în această săptămână, Vărsătorule. Cu toate acestea, dacă poți face un efort pentru a-ți tempera reacțiile și a înțelege opiniile diferite, vei fi capabil să rezolvi orice conflict pe care îl întâlnești. Fă tot posibilul să creezi spațiu pentru gândurile și sentimentele celorlalți – chiar dacă nu ești de acord. Aceste conversații ar putea sfârși prin a te inspira să adopți o nouă idee despre cum arată o legătură ideală. Meditează asupra modului în care poți să îți arătați cea mai bună variantă și să adopți o atitudine pozitivă față de dragoste, încredere și prietenie.

Pești
Pregătește-te pentru întreruperi, Pești. Inconvenientele și neînțelegerile ar putea să te împiedice să îți atingi obiectivele în această săptămână, punându-ți răbdarea la încercare. Fă tot posibilul să eviți frustrarea, lăsându-te în voia curentului – s-ar putea să fie nevoie să-ți schimbi programul pentru a te adapta la afluxul de sarcini și conversații. Partea bună a lucrurilor este că efectuarea acestor schimbări te-ar putea inspira să iei în considerare un nou mod de a face lucrurile. Stabilește-ți o intenție de ajustare a rutinei zilnice într-un mod care să-ți îmbunătățească productivitatea și fluxul. Introducerea unei mici schimbări ar putea avea un impact semnificativ.

Sursă: cbc.ca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here