Abia după 40 de ani femeile preiau inițiativa în pat

Mulți bărbați se trezesc peste noapte cu o parteneră schimbată total și încep să-i aducă injurii. Oameni buni, pofta lor nebună ivită din senin, pofta ce le transformă din timide în nesătule este naturală. Are rolul ei, corpul o cere și o impune, vin alte vremuri, situația se schimbă.

Abia după 40 de ani, femeile preiau inițiativa în pat. Opriți-vă din hulit și dați femeilor ce este al lor, repartizați, distribuiți și oferiți-le porția de iubire ce li se cuvine. Stați lângă ele și oferiți-vă cât puteți de bine. O să-i descoperiți desăvârșirea, o să cunoașteți abia acum sensul noțiunii de păcat, de dorință, de înfruptare. Nu, nu au să recunoască că au fost timide și timorate și nici nu au să spună în gura mare că o parte bună din timp au fost complexate, preocupate de te miri ce stereotipuri sau de ce nebunii le-au tot trecut prin cap, dar nu și-au dat frâu liber imaginației.

Pe unele, nici după 40 de ani nu le vezi să-și ia porția de libertate adusă de timp și servită de experiență, multe rămân acolo și nu rup lanțul rușinii, rămân și doar își fac iluzii, dar altele preiau frâiele și dau bice și iese și se lasă cu dezmăț total. Nimic nu este mai frumos pe lumea asta decât o femeie lipsită de complexe, de inhibiție, decât o femeie ce și-a consumat doza pudică din poșetă și a trecut pe substanțe grele, pe dorință și pe (auto)satisfacție deplină. De asemenea, nimic nu este mai cool decât o femeie care te ia și te înghesuie într-un pat sau într-un colț ascuns de privirile celorlalți sau, mai mult, o femeie ce nu mai ține cont de locul în care se află și se dezlănțuie romantic, încins, profund, arcuindu-se și luând fără să ceară, desfăcându-și aripile și lăsând vântul și ploaia să-i răcorească cheful, arșița, nebunia și așteptarea celor 40 de ani împliniți.

Da, o să săriți multe și o să vă dați experte în amor, stăpâne absolute ale iubirii, știute și învățate, focoase și dominante, dar eu vorbesc aici de ceva cu totul și cu totul altceva, vorbesc despre femeia ce a renunțat să-l mai bucure pe celălalt și care acum are grijă în mod special de ea. Despre femeia care te refuză când te doare mai tare și care te domină când te aștepți mai puțin, despre femeia care a învățat să măsoare adâncimea lacrimilor și care pune sare în apele învolburate ale mărilor, pretinzând că poate gusta de acum înainte din bucate cu exces de adrenalină, cu exces de viteză, cu exces de pasiune.

Sunt Samuel X și v-am descris femeile ce au depășit prejudecățile și s-au cocoțat pe ale munților plăceri, pe ale tinereții valuri ce se văd undeva în spate, înspumate, consumate.

Sunt Samuel X și caut să traduc, să vă traduc, să o aduc. Caut femeia în compania căreia latina veche să ne fie pereche…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here