Ajutor! Spune că mă iubește, dar flirtează cu toate prietenele mele. Ce să fac?

Mă aflu într-o situație delicată, una care ar putea fi descrisă, fără alte fandoseli, ca un triunghi amoros. De aceea, m-am decis să vă scriu. Numele sunt fictive, întâmplările, din păcate, adevărate.

Deși relația mea cu Andrei pare perfectă la suprafață, sub stratul de dulceață se ascunde o realitate ușor ciudată: Andrei flirtează cu absolut toate prietenele mele.

Da, ați citit bine. De la Ana, prietena mea din copilărie, la Maria, colega mea de birou, nimeni nu scapă de farmecul lui Andrei. La început, am crezut că e doar o glumă, o tachinare nevinovată. Dar pe măsură ce complimentele curgeau ca vinul la petreceri, iar zâmbetele lui Andrei se îndreptau mereu către alte femei, am început să mă simt ca un spectator la propriul film tragicomic.

Ce să fac? Să-l acuz de infidelitate emoțională, riscând să distrug relația noastră? Să-l ignor complet, oferindu-le prietenelor mele șansa de a-l cuceri? Sau să adopt o atitudine de detașare sarcastică, transformând această situație absurdă într-o comedie romantică personală?

Mă gândeam să organizez o petrecere tematică, „Cui îi aparține Andrei?”, unde am putea licita pentru atenția lui. Poate aș câștiga, cine știe? Sau poate aș descoperi că oferta mea e depășită de ocheade mai pătrunzătoare, fuste mai scurte sau glume mai amuzante.

O altă opțiune ar fi să-l iau deoparte pe Andrei și să-i spun, pe un ton ușor ironic, desigur: „Dragă Andrei, apreciez sentimentele tale, dar cred că e timpul să ne definim relația. Sunt iubita ta sau impresarul tău pentru campania de cucerire a tuturor prietenelor mele?”

Poate ar trebui să-mi iau popcorn și să mă bucur de spectacol. La urma urmei, cine a spus că viața de cuplu nu poate fi o sursă inepuizabilă de divertisment traumatic? Poate că această situație bizară e doar șansa de a-mi flexa mușchii umorului și de a transforma o dramă în comedie. Să văd dacă mă și țin nervii pentru asta, însă…

Ceea ce e sigur e că nu voi sta cu brațele încrucișate. La urma urmei, viața e prea scurtă pentru a o lua în serios, mai ales când iubitul tău flirtează cu toate prietenele tale, corect?

P.S. Dragă Andrei, dacă citești asta, hai să discutăm. Doar avem un scenariu de comedie romantică de scris, nu-i așa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here