Am renunțat să o mai mint, așa că m-am întors la plăcerile mele

sursă: Jeanne Lorioz

Da, sunt sun tip gras, unul plin, rotund și pufos. Așa am fost toată viața și, recunosc, mie mi-a plăcut să mă îndop, să înfulec, să bag în mine. Când am împlinit 25 de ani, am fost avertizat de mama mea că o să rămân singur, că nu o să-mi găsesc o parteneră pentru că nimeni nu vrea să stea cu un tip atât de dolofan. Mi-a spus-o cam direct, m-a cam șocat și nu prea mă așteptam din partea ei, mai ales pentru că nici ea, mama mea, nu era prea slăbuță. La 1,65 m și 97 de kilograme, din postura de femeie, nu prea poți da cursuri de etică sau estetică, dar mama și-a făcut datoria, a trecut peste kilogramele ei și mi-a dat sfatul acela halucinant: O vreme mănâncă mai puțin, fă sport și slăbește. Te însori și mai apoi bagă în tine cât de mult vrei. Ai grijă să-i faci repede doi, trei copii și, gata, nu mai pleacă, poți să te întorci la forma inițială.

Vă spun cu mâna pe inimă, mi-a fost greu, nu am crezut că despărțirea de carne și de ciocolată poate să cauzeze atâta frustrare. Vă spun sincer, am luptat cu kilogramele în plus de parcă erau toți turcii și toți tătarii veniți să cucerească Moldova. Am renunțat la pâine, la sare, la zahăr, la exces. Mi-am făcut abonament la sală și m-am ținut de program. Aveam de atins obiectivul propus. Într-un an de zile, chinuit la maxim, aveam 27 de kilograme pe minus și, spre sfârșitul anului, s-a întâmplat și minunea: îmi făcusem o iubită!

Minune, se uitase o femeie la mine și mă plăcuse. Era prima! Am început cu o minciună, i-am spus că am mai avut prietene. Nici nu știe că ea a fost prima. E mai bine așa! Am cunoscut-o la sport, făcea antrenamente de doi ani, era asistentă la noua sală la care m-am înscris pentru că unde mergeam înainte au închiriat spațiul unei echipe de fotbal și nu au mai vândut abonamente. Da, fata asta mi-a picat cu tronc, am simțit ceva special încă de la început. Ne-am potrivit și nici nu i-am povestit de ce m-am apucat de sport. A urmat o iubire ca în filme, ne-am căsătorit repede și da, am făcut urgent doi copii.

De la o vreme, am renunțat să o mai mint, așa că m-am întors la plăcerile mele. Așa a făcut și ea, s-a întors liniștită la mâncat. Procedase exact la fel ca mine, slăbise mult pentru a se mărita. O ascultasem pe mama, dar omisese să-mi povestească cum ea însăși s-a căsătorit. Vă spun sincer, grașii au metodele lor, iar când vine vorba de grase, sunt femei, adevărate femei, se adaptează și se preocupă de perpetuarea genei pline.

Suntem aici și mâncăm împreună, o facem cu pasiune, o facem din postura a doi grași fericiți, rotunzi, împliniți. Sunt gras și azi mi-am recăpătat greutatea, liniștea, familia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here