Atenție, femeie disponibilă!

0
3538

Nicio femeie nu vrea ca pe fruntea ei să pară că este scris „Atenție, femeie disponibilă!”, oricât de disperată ar fi. Și totuși, de multe ori, modul în care se comportă nu face nimic altceva decât să o prezinte lumii masculine ca pe o pradă ce se oferă singură, bărbatul netrebuind decât să întrebe (și uneori nici atât) și să întindă mâna, ca ea să-i sară direct în p… brațe. Și problema nu ar fi neapărat ușurința cu care ea cedează unor insistențe cel mai adesea imaginare, ci ceea ce bărbatul gândește și face în urma acestei ușurințe. Căci, pe cât de ușor a avut-o, pe atât de rapid o va face pierdută, în general imediat ce și-a încheiat fermoarul de la pantaloni. Cu unele excepții, chiar după prima dată.

Și știm ce urmează, nu-i așa? Un potop de lacrimi în care femeia își îneacă, pe rând, speranța, încrederea și stăpânirea de sine, demnitatea… Ba, mai mult, alături de mesajul inițial, se mai poate citi încă unul, cât se poate de lizibil: „Atenție, femeie isterică”. Ceea ce îi va goni cu și mai mult succes pe bărbați. După, bineînțeles!

Da, femeile se autosabotează, apoi se întreabă dramatic și retoric, „de ce eu?”, „de ce mie?”, „de ce…?”. Nu zic că există doar o singură cauză, însă asta este, cu siguranță una importantă, de care n-ar fi rău să țină seamă data viitoare când zâmbetul li se agață pe după urechi, în timp ce ochii li se proptesc în primul prohab ieșit în cale, iar fusta le-o ia la fugă în sus, pe coapsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord