Bărbații frustrați comentează vulgar pe rețelele de socializare. Oare nu știți că asta spune totul despre voi?

sursă foto: freepik

Pe meleagurile virtuale ale rețelelor de socializare, se întâmplă uneori să dai peste o specie ciudată de bărbați. Acești „domni” (dacă pot fi numiți așa) se simt ca acasă în mediul online, unde își aruncă cuvintele murdare și jignirile fără pic de jenă sau remușcare. Însă, dragii mei, să ne oprim un moment și să ne întrebăm: oare nu știți că asta spune totul despre voi?

Când căutăm prin comentariile pe rețelele de socializare, este imposibil să nu observăm acele rânduri pline de vulgaritate și lipsite de respect. Acei bărbați frustrați care își etalează cu mândrie lipsa de bun simț și educație nu fac altceva decât să dezvăluie lumii întregi cât de mică este statura lor morală.

Dar să nu ne lăsăm păcăliți de aparențe. Acești frustrați nu sunt deranjați de conținutul postărilor sau de articolele publicate. Nu, ei se simt atrași ca niște molii de flacără de orice oportunitate de a-și arăta problemele și lipsa de respect față de ceilalți.

Faptul că aleg să comenteze vulgar și să jignească pe rețelele de socializare spune multe despre caracterul lor meschin și despre problemele lor de comportament. În loc să-și rezolve conflictele și traumele într-un mod matur și constructiv, ei preferă să-și verse toată furia pe ceilalți, doar-doar să își găsească o scuză pentru propriile lor neputințe.

Însă, să fim sinceri. Iresponsabilitatea, lipsa de respect și lipsa de minim bun simț nu sunt calități care să atragă admirația sau respectul celor din jur. Acești bărbați nervoși ar trebui să înțeleagă că tot comportamentul lor nu face altceva decât să îi transforme în niște caricaturi penibile, fără niciun pic de credibilitate sau respectabilitate.

Așadar, stimați „domni” frustrați, haideți să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor și să-i tratăm pe ceilalți cu respect și decență. Pentru că, la urma urmei, comportamentul nostru online spune mult mai mult despre noi decât am putea crede și e penibil să ne facem de râs în public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here