Bărbatul calcă strâmb și basta, o face și când iubește, și când urăște, și când respiră

Am tot citit articole despre amantul din România, despre presupusul amant, și am impresia că pedalăm în gol, că imaginația bate realitatea și că în spațiul mioritic există, în realitate, doar înșelarea partenerului și nicidecum noțiunea de amant.

Mă explic, vorbesc de marea masă, nu de cazuri izolate, vorbesc strict de români și de comportamentul ce definește mârlanul de baltă ce-și înșală nevasta și mai apoi se întoarce la bază pretinzând că nimic nu s-a întâmplat. Hai să o spunem tare, să audă toate doamnele care mai speră la fidelitate absolută, bărbatul calcă strâmb și basta, o face și când iubește, și când urăște, și când respiră, el vede, adulmecă și atacă. Ei, aici este problema mioriticului bărbat din România, are lipsă la buget, nu-i iese la socoteală, este sărac și nedispus să întrețină o amantă. Vrea să se înfrupte, dar se duce la fast-food, nu la restaurant, o servește din viteza calului, o arde la urgență și se desparte de cele mai multe ori de cea care nici nu și-a dat seama dacă a fost amantă sau c*rvă pentru el.

Văd tot felul de analize, de studii bazate pe comportamentul masculului din România, le văd pentru că povestea sexuală se vinde nefiresc de bine și atunci începem să inventăm întâmplări. Hai să fim serioși, vă imaginați femeia românului care a sesizat că din leafa individului numit soț lipsește o parte din factura la gaz sau la electricitate? Bălos, nu putem spune că nu este, dar nici prost să-și pună viața în pericol nu-i. Da, se uită, pipăie și nu apucă bine din gustare că realitatea îl obligă să lase halca din mână.

Amantul a fost amanetat, vândut, desființat de sărăcie, oameni buni. Poate din acest motiv familia tradițională rezistă mai bine la noi, poate că iarba verde din propria ogradă este mai grasă si mai bună.

Auzi la ei, tipologia amantului din spațiul carpato-danubiano-pontic. Mă, voi sunteți întregi la minte? Ce? Amant? Cu salariile și cu pensiile astea? Pai chiar atât de ieftină credeți voi femeia din România? Ia mai recapacitați, ia stați strâmb și judecați drept, vine amanta și pretinde o ieșire la munte. Cu amanta te duci sau te duci dracului! Nu, nu este ca acasă când faci pe supăratul și o lași să-i tracă pofta. Ia, mai luați, vine amanta și cere și ea un ineluș, unul cu piatră. Cum este? Dai cu portofelul sau dai, ca acasă, cu bolovanul până se potolește? Îți spun eu, amanta costă și românul nu este dispus pe praful acesta să plătească facturi atât de mari.

Există și excepții, dar asta acolo unde punga este groasă și omul își permite să mai ciugulească și din decor. Acolo soția depinde și ea de bărbat și chiar dacă știe, tace ca o ipocrită, de frică să nu-i fie tăiată porția.

Țineți minte, bărbatul a fost și va rămâne dornic de vânătoare, dar nu toți cei prezenți la vânătoare vin pe post de vânători și țin pușca în mână, mai sunt și gonaci. Asta sunt românii, niște gonaci ce merg la vânătoare pentru că și de acolo se vede suficient de bine, pentru că și acolo mai pică câte o bucățică rănită și trebuie pansată pe repede înainte. Hai, vă las, înjurați cu moderație și încercați să vă transformați în amanți adevărați, fugiți la muncă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree