Bărbatul neînțărcat și mamele surogat

sursa foto: freepik

Există în lumea asta niște specimene de bărbați care par să fi rămas agățați de fustele mamei chiar și după ce au crescut. Acești bărbați neînțărcați, care își caută mămica în iubitele lor, sunt o sursă inepuizabilă de amuzament (sau frustrare, depinde de perspectivă).

Acești bărbați au o abilitate miraculoasă de a-și transforma partenerele de viață în mame surogat, așteptând ca acestea să le facă toate poftele și să le satisfacă toate nevoile, exact ca și cum ar fi fost copilași răsfățați în brațele mamei lor.

Prin urmare, nu este de mirare că aceste femei se trezesc că fac totul pentru acești bărbați – gătit, spălat, curățat, chiar și mici servicii de catering și masaj la picioare. Totul pentru că alintatul se simte ca cireașa de pe tortul copilăriei, lăsând-o pe ea să se ocupe de tot, așa cum o făcea mămica lui când era mic.

Și da, acești bărbați au aceeași atitudine atunci când vine vorba de emoții. Își varsă toate frustrările și necazurile în brațele mamei surogat, așteptându-se ca aceasta să-i asculte, să-i consoleze și să-i încurajeze, luându-le de pe umeri povara repercusiunilor și a învățării lecțiilor pe care le oferă viața.

Dar hei, dragi bărbați neînțărcați, să ne amintim un lucru: iubitele voastre nu sunt mamele voastre! Iubita este un partener de viață, nu o servitoare sau o mamă surogat. Este timpul să vă luați maturitatea în serios și să vă asumați responsabilitatea pentru propria voastră viață.

Încetați să vă mai comportați ca niște copii răsfățați și începeți să vă tratați partenera de viață cu respect și recunoștință. Nu așteptați ca ea să vă facă toate poftele și să vă rezolve toate problemele – sunteți adulți, nu copii, ce naiba!

Așadar, haideți să învățăm să fim bărbați adevărați, nu prunci pe oliță! Și, cine știe, poate că așa reușim să rupem și cordonul ombilical (în sfârșit!) și să încetăm să mai scâncim după lăptic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here