„Bună cf?”

1
16127

„Bună cf?”, „Bună frumoaso” (cu sau fără cratimă înainte de litera o), „Arăți bine. Vreau să te cunosc” „Bună. „Dămi (fără cratimă, în general) numărul tău de telefon să vorbim” etc etc. Măi, bărbate, doar atâta poți? Cum să trimiți un asemenea prim mesaj unei femei pe care nu o cunoști, dar pe care vrei s-o agăți pentru că ți-ai făcut tu un scenariu murdar, generat automat la vederea unei fotografii (poate false) pe internet?

Poate să ai „norocul” ca în spatele acelui profil să fie o femeie cel puțin la fel de disperată ca tine sau poate doar cineva a cărui meserie este cea mai veche din lume sau, mai știi, niște escroci, ca să primești vreun răspuns înapoi. Sau poate doar nimerești vreo femeie mai nervoasă pentru care să te ignore sau, și mai simplu, să te blocheze nu pare suficient, așa că, înainte, te mai face și albie de porci.

Asta vrei? Asta urmărești? Mai mult ca sigur că nu. Și dacă așteptările tale sunt setate o idee mai sus, atunci de ce abordezi jignitor, coborându-te în subteranul relațiilor virtuale, femei pe internet?

Cum, tu vrei doar să te distrezi? O partidă de sex virtual și, de ce nu, poate chiar o aventură rapidă și tristă și nimic mai mult… Cu alte cuvinte, atât de mult te desconsideri, încât tastatul libidinos, ascuns în spatele unui nume ce rar este cel real, îți ține loc de relație sentimentală? Și dacă nu ai nicio așteptare de la femeia în intimitatea căreia intri cu picioarele, înțeleg că nu ai niciuna nici de la tine? Doar atâta poți?

1 COMENTARIU

  1. Am corectat o femeie pe facebook care intelegea sa scrie „semnul mirari” sau altele asemenea si totdeauna replica ei era ca sunt arogant si ca ma dau inteligent. Pana la urma mi-am dat seama ca lor li se pare normal sa fie asa. „Nu conteaza cum scri (cu un singur i) daca ai bun simt si cei 7 ani de acasa”. Am ramas perplex.
    Am incercat sa-i explic faptul ca te respecti pe tine daca scrii si te exprimi corect dar o tine una si buna pe-a ei.
    Am renuntat pana la urma si am blocat-o. Nu stiu de ce am dorit sa ma chinui atata timp sa ii transmit faptul ca: un om frumos si bun respecta limba pe care o vorbeste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord