„Când i-ai sărutat ultima dată mâna?”

„Când i-ai sărutat ultima dată mâna?” Iată una dintre cele mai intime întrebări pe care le cunosc. Nici măcar dacă ai întreba de câte ori fac sex pe săptămână, nu ai atenta la intimitatea unui cuplu mai mult decât o faci cu această întrebare. Și-ți spun și de ce: sexul este o nevoie fiziologică și, de cele mai multe ori, au loc partide de sex și în cuplurile în care partenerii au cam uitat de ce mai sunt împreună, iar iubirea s-a pierdut pe undeva între poștă și gară, acum un an sau mai mulți, nimeni nu știe cu exactitate.

Pe când atunci când bărbatul îi săruta mâna partenerei sale (sau invers!), nu o face decât dintr-o singură „nevoie” – aceea de a o simți lângă el, aceea de a o avea mereu lângă suflet, aceea de a-și manifesta, mereu, sentimentele și preaplinul inimii, fără cenzură sau stânjeneli inutile. Iar asta este cea una dintre cele mai frumoase, mai simple și mai sincere declarații de dragoste.

„Când i-ai sărutat ultima dată mâna?”

Așadar, să întrebi orice în legătură cu acest gest sacru în cuplu presupune o intruziune nepermisă în însuși miezul relației. Însă problema nu este asta, căci orice întrebare impertinentă venită din exterior se poate ocoli rapid, problema este atunci când niciunul dintre parteneri nu-și mai aduc aminte, în forul lor interior, de când s-a întâmplat ultima data asta… de când au sărutat mâna partenerului sau de când le-a fost sărutată mâna.

Șhhht, nu spuneți nimic, gândiți-vă doar și… veți ști ce aveți de făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here