Căsătoria nu se întreține doar cu ciorbă, ci și cu așternuturi fierbinți…

V-ați apucat de studiat bărbatul și v-ați pus pe învățat, mamă ce realizare!

Te-ai pregătit de mică, ai avut păpuși și le-ai legănat pentru că, nu-i așa, în viitor o să trebuiască să-i crești copilul. Te-ai uitat la mami și ai văzut că plânge, o vedeai cum taie ceapă, dar ai pus mâna pe cuțit și ai început să lăcrimezi și tu, te-ai antrenat, drăguță, te-ai pregătit să învârți la ceapă printre lacrimi, trebuie fata să gătească perfect, normal, al tău vine acasă pentru că faci tu ciorba bună, nu-i așa?

Alo, fetele, femeile tradiționaliste, nu v-a furat cumva peisajul și ați apucat-o pe căi greșite? Sunteți sigure că ați înțeles ce vrea bărbatul? Cratiță și crescut copiii, fix la astea se gândește bărbatul când o vede o femeie frumoasă pe stradă. Evident că se întreabă instinctiv animalul din el: Oare face ciorbă de ciolan cu fasole? Oare știe să legene și să spele, să calce și să apreteze? Da, exact așa își pune problema un idiot de bărbat când vede fusta scurtă, cracul lung și tocul acela ascuțit, exact așa simte și cugetă când baloanele apărutei privesc în sus, spre înaltul gust al bărbatului și-l îmbie cu miros de sarmale. Vedeți?

Îl vedeți atât de pătruns de arta culinară, încât ați uitat esențialul. La loc comanda, divelor, fugiți la salon și ocupați scaunele, nu vedeți că v-a așteptat bărbatul acolo până ce a început el să se penseze? Voi nu înțelegeți că bărbatul are nevoie de stimulent și că nu ciorba este elementul vânat? Parcă-l văd pe individ cum intră in bar și strigă satisfăcut: Am văzut două ciorbe supreme, circulau pe principală, aveau doi morcovi înfipți în dos, fragezi și lungi, și doi pepenași la locul lor cu codițele ridicate obraznic în vânt…

Da, exact asta vor bărbații, ciorbă, desert și mai apoi să vă vadă la cratiță iar pentru un nou fel sau la legănat pentru asigurarea perpetuării speciei. Am senzația că omiteți animalicul mascul, că-l ignorați cu desăvârșire și, mai apoi, veniți ca niște măicuțe care știu rețetele din cartea de bucate pe de rost.

Schimbați placa, fetelor! Căsătoria nu este doar locul în care un viitor burtos se alintă pe lângă o bucătăreasă desăvârșită, căsătoria este lațul, capcana bărbatului și ea trebuie menținută nu doar cu ciorbă, se mai pun și așternuturi fierbinți. Satură-l cu moderație și antrenează-l cu pasiune. Hai, spor la unduire și la ademenire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree