Ce face un bărbat adevărat pentru a-și aduce iubita din nou acasă? 40 de ani și un chef mare…

Articol scris la cerere pentru femeile care mereu se simt discriminate, păcălite, nedreptățite…

Un bărbat adevărat, dacă vede că partenera lui o ia pe căi greșite, se prăpădește de râs, aproape că nu se poate abține, dă în plâns de fericire și se gândește că i-a ieșit foarte ieftin divorțul.

Un bărbat adevărat, când simte trădarea, se bucură mai mult de gustul berii savurate în compania prietenilor și o face troacă de porci pe fosta. Evident, nu răspunde la telefon fostei și, dacă bărbatul este adevărat din toate punctele de vedere, îi aplică noului pretendent o lecție usturătoare spre a demonstra femeii că, de acum, a trecut în registrul unui papă lapte autentic.

În cazul în care femeia a plecat cu unul mai adevărat, mai cocalar, mai bine dotat, face flotări și se pregătește pentru un conflict imaginar. Îi rupe fața noului pretendent doar în gând.

Da, bărbatul adevărat este un sex-simbol imaginar al zilelor noastre și el reacționează ca în filme, el nu știe ce este suferința și nu cunoaște îndurarea, nu plânge și nu se roagă de fosta să se întoarcă. Spre fericirea lui totală, are tupeul și curajul necesar să o blocheze pe fosta pe rețelele de socializare, doar o poate urmări de pe conturi false…

Da, un bărbat adevărat se ridică în picioare și dansează când află că ar trebui să trăiască iar liber, nu se sperie și nu protestează, lasă lucrurile să curgă de la sine și nu se comportă ca un țânc modern cu gleznele la vedere și cu sentimentele adunate în șervețel. El este singurul individ din univers care merită atenție și, din acest punct de vedere, se redresează repede pentru că este plină lumea de femei singure, neconsolate, dornice de un nou început.

Bărbatul adevărat nu știe ce este statornicia, iubirea, suferința, el este conceput doar pentru a întreține imaginația bogată a femeii.

Bărbatul adevărat este un mit, nu iubește și nu satisface, este mereu părăsit pentru un bărbat normal, așezat, dar despre cum se poziționează normalul la polul opus, o să vă vorbesc într-un articol viitor. Acolo se lasă cu chin și cu suferință, apare asemănarea dintre bărbat și femeie și se inundă scena.

Vă las spre a căuta femeia neîmblânzită, femeia în compania căreia vreau să traduc din latina veche. Știți, sunt Samuel X și am încercat să fiu sarcastic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree