Ce scuze folosesc bărbații care nu au intenții serioase

În societatea noastră modernă, există mulți bărbați care nu își doresc să se angajeze într-o relație serioasă. În timp ce unele dintre aceste motive pot fi legitime, altele sunt simple scuze pentru a evita angajamentul. Iată care sunt cele mai comune scuze ale bărbaților care nu își doresc o relație serioasă:

„Nu sunt pregătit pentru o relație serioasă”

Această scuză este adesea folosită atunci când un bărbat nu este sigur că vrea să se implice cu adevărat într-o relație cu tine. Poate fi din cauză că el, într-adevăr, se simte nehotărât sau poate că simte că nu ești persoana potrivită. Cu toate acestea, în multe cazuri, această scuză este folosită doar pentru a evita responsabilitatea pe care o relație serioasă o presupune.

„Am prea multe complicații în viața mea acum”

Bărbații care folosesc această scuză spun adesea că au multe proiecte și treburi de care sunt nevoiți să se ocupe și nu au timp să se implice într-o relație serioasă. Uneori, aceasta poate fi adevărat, dar, în majoritatea cazurilor, este doar o scuză. În realitate, dacă cineva își dorește cu adevărat să aibă o relație care să funcționeze, atunci își va face timp pentru aceasta.

„Nu sunt gata să renunț la libertatea mea”

Unii bărbați preferă să rămână singuri și să-și păstreze libertatea, în loc să se angajeze într-o relație serioasă. Dacă un bărbat își dorește cu adevărat o relație, atunci trebuie să fie pregătit să renunțe la anumite libertăți și să-și asume anumite responsabilități, fapt ce nu se întâmplă dacă sentimentele lui nu sunt suficient de puternice.

„Nu vreau să rănesc pe nimeni”

Această scuză poate fi sinceră în multe cazuri, dar poate fi, de asemenea, o modalitate de a evita angajamentul care vine la pachet cu o relație serioasă. Este important să fiți onești unii cu alții și să comunicați deschis și sincer despre sentimentele voastre. Dacă nu ești pregătit să te angajezi într-o relație serioasă, atunci este important să spui acest lucru deschis și să nu tragi de timp sau să dai speranțe false.

„Nu am găsit persoana potrivită”

Această scuză este adesea folosită atunci când un bărbat a avut relații anterioare care nu au funcționat și crede că nu a găsit încă persoana potrivită. În multe cazuri, aceasta poate fi adevărat, dar, în alte cazuri, poate fi doar o scuză pentru a evita angajamentul. Totuși, în ciuda experiențelor anterioare, nimeni nu trebuie să renunțe la căutarea jumătății sale.

„Nu îmi place să fiu legat de cineva”

Această scuză este adesea folosită de bărbații care au avut probleme cu relațiile anterioare și se simt sufocați atunci când sunt legați de cineva. În multe cazuri, acești bărbați au nevoie de timp pentru a-și vindeca rănile emoționale și a-și regăsi încrederea în relații. Cu toate acestea, unii o folosesc drept scuză pentru a nu se implica într-o relație.

„Nu vreau să-mi pierd libertatea financiară”

Bărbații care folosesc această scuză cred că o relație serioasă poate duce la pierderea libertății financiare. Este important să fiți deschiși și să comunicați cu partenerul despre așteptările financiare și să discutați despre cum puteți lucra împreună pentru a atinge obiectivele comune. În multe relații, partenerii aleg, de exemplu, să-și păstreze independența financiară și fiecare să aibă „banii săi”, mai degrabă decât să-și gestioneze veniturile ca pe un fond comun. Indiferent însă de varianta aleasă, ideea este că există soluții și pentru acest aspect, astfel încât ambii parteneri să se simtă confortabil din punct de vedere financiar în relație.

Așadar, există multe scuze pe care bărbații le pot folosi pentru a evita implicarea într-o relație serioasă. Aici nu am prezentat decât o mică parte dintre ele. În multe cazuri, aceste scuze sunt doar pretexte pentru a-și păstra libertatea sau pentru a evita responsabilitățile unei relații. Este important să comunicați deschis și sincer cu partenerul despre sentimentele voastre și să fiți onești cu voi înșivă cu privire la o posibilă relație. Dacă sunteți cu adevărat pregătiți să aveți o relație serioasă, atunci este important să fiți deschiși și să vă angajați cu adevărat în această relație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here