„Ce trebuie să-i faci în pat ca să fie numai al tău”

0
5247

Mă ia groaza când citesc „sfaturile” din cele mai viralizate articole în legătură cu secretul succesului în relațiile sentimentale. Ia auziți aici: „ignoră-l și te va căuta”, „fă pe proasta și-l vei avea alături toată viața”, „laudă-l mereu și te va diviniza”, „x pași cum să cucerești un bărbat”, „ce trebuie să-i faci în pat ca să fie numai al tău”, „x semne că (nu) te iubește” și tot așa, la infinit. Mă întreb dacă a existat vreo femeie suficient de naivă sau disperată care să ia de bune toate aceste elucubrații cu pretenție de rețete infailibile și să fi încercat să le aplice în viața reală, cu riscurile aferente despre care însă nu se pomenește, desigur, nimic.

Ce-i drept, teoretic sună ispititor și fac performanță, dacă e să judecăm după numărul copleșitor de vizualizări, dar ar fi bine să lăsam lucrurile aici. Să te amuzi ca după o lectură ușoară și cu accente de pamflet involuntar, pe ici, pe colo și nimic mai mult, căci ce valoare pot avea niște „sfaturi” date de te miri cine și scrise astfel încât să creeze senzație și să se viralizeze (acesta, fiind, de fapt, adevăratul lor scop)? A, da, pot avea valoare terapeutică dacă atunci când le citești râzi cu gura până la urechi, căci, este adevărat, râsul este sănătos!

Și dacă a existat totuși acea femeie dispusă să le urmeze ad-literam, să ne împărtășească și nouă cum a decurs acestă experiență și câți bărbați i-au căzut secerați la picioare datorită iscusinței sfătuitorilor ad-hoc. Eu, zic, totuși, să fim serioase, să nu ne mai pierdem timpul și nervii dând atenție tuturor prostiilor de pe net și să ne vedem de treabă, fiecare cu consideră și știe mai bine, că suntem mult mai câștigate. Vorba aceea, „alege s-o iei în bot pe barba ta!”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord