Cine sunt fiicele lui „Mr. Bean”?

Rowan Atkinson, fiica Lily (stânga) și soția Sunetra ajung la premiera filmului Johnny English Reborn la Empire Cinema din Londra. Foto: @Ian West

Rowan Atkinson, actorul britanic cunoscut pentru rolurile sale iconice din „Mr. Bean” și „Blackadder”, este nu doar o figură marcantă în lumea comediei, ci și un tată devotat pentru cele două fiice ale sale. Atkinson, cu o carieră impresionantă ce se întinde pe mai multe decenii, reușește să echilibreze cu succes viața sa profesională cu cea personală, rămânând o figură discretă și protectivă față de familia sa.

Fiica cea mare, Lily Atkinson, a moștenit talentul artistic al tatălui său și a intrat în lumina reflectoarelor ca actriță și cântăreață. Născută în 1995, Lily și-a făcut debutul pe marele ecran în filme precum „Johnny English Reborn” și „Mr. Bean’s Holiday”, unde a avut ocazia să colaboreze cu tatăl ei. Pe lângă talentul actoricesc, Lily are și o pasiune pentru muzică, lansându-și propriile piese și captând atenția publicului cu vocea sa distinctivă. Ea folosește numele de scenă Lily Sastry, o decizie care subliniază dorința sa de a-și crea propria identitate artistică, independent de renumele tatălui său. Părinții ei, Sunetra Sastry și Rowan Atkinson, s-au separat în 2014 și au divorțat în 2015.

Lily Sastry este activă pe rețelele de socializare, unde își împărtășește adesea proiectele cu fanii săi. Instagramul său este plin de fotografii și videoclipuri din cariera sa muzicală, dar și momente personale, oferindu-le urmăritorilor informații din viața ei de dincolo de scenă.

Fiica cea mică, Isla Atkinson, născută în decembrie 2017, este încă prea mică pentru a fi în lumina reflectoarelor. Rowan Atkinson și partenera sa actuală, comediana Louise Ford, au ales să protejeze intimitatea Islei, păstrând detaliile vieții sale private departe de ochii publicului. Rowan Atkinson a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața sa personală, iar această abordare continuă și în cazul Islei. Protejarea intimității copiilor săi pare a fi o prioritate pentru Atkinson, oferindu-le acestora un mediu sigur și normal în care să crească.

Părinții lui Isla Atkinson, Louise Ford și Rowan Atkinson. Foto: @newsdailyhk

Pe de altă arte, actrița Fabiola Baglieri nu este fiica lui Rowan Atkinson. Mulți au presupus că sunt rude pentru că ea seamănă cu Mr. Bean. Italianca de 20 de ani este celebră pe TikTok. Oamenii o numesc „fiica lui Mr. Bean” atunci când nu este machiată. Schițele ei comice despre imitațiile lui Mr. Bean au milioane de vizualizări și aprecieri. Fabiola îl include adesea pe tatăl ei, Ronald Mangini, în fotografiile și scheciurile pe care le distribuie online. El seamănă cu Rowan Atkinson și poate imita expresiile faciale amuzante ale lui Mr. Bean.

Fabiola Baglieri cu tatăl ei, Ronald Mangini. Foto: @fabiola.baglieri

Rowan Atkinson este cunoscut pentru dedicarea sa față de familie, iar relația sa cu fiicele sale reflectă acest lucru. Chiar dacă viața sa profesională este extrem de solicitantă, el își face timp pentru a fi un tată prezent și implicat. Într-un interviu, Atkinson a menționat că, după nașterea Islei, și-a luat o pauză de la actorie pentru a se putea concentra pe creșterea acesteia, o decizie care demonstrează angajamentul său față de familia sa.

Într-o lume a celebrităților adesea marcată de scandaluri și publicitate excesivă, Atkinson și familia sa reușesc să se concentreze pe valorile autentice. Aceasta este o lecție de modestie și dedicație care inspiră nu doar fanii actorului, ci și pe cei care apreciază discreția și autenticitatea într-o epocă dominată de aparențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here