„Cu cât încerci mai mult să mă convingi că nu ai f**e-o, cu atât mai tare eu cred contrariul”

0
3199

– Anays, e prietena mea de-o viață. De fapt, prietena noastră, căci iubitul meu i-a devenit, la rândul lui, prieten. Nimic mai firesc, nu? Deși, dacă stau bine să mă gândesc, este singura prietenă de-a mea pe care o agreează. Să mă ierți acum, dar pe tine nu te are la inimă, poate din cauză că tu spui prea pe față lucrurilor pe nume, nu știu… îmi mărturisește într-o zi prietena mea Daria.

– Tot ce e posibil, nu mă deranjează, nu e nici prima și nici ultima persoană care gândește așa. Cel puțin, el încă nu a sărit la atac, așa cum au făcut-o alții.

– Anays, nu e vorba de tine acum… deci, ce ziceam? Că pe prietena asta a mea, să-i spunem A, iubitul meu o „agreează”. E mereu amabil cu ea, se interesează de soarta ei etc. Pe de o parte. Iar pe de altă parte, fără ca eu să-mi fi pus dinainte problema, încearcă să mă convingă că el niciodată nu s-ar putea simți atras sexual de o femeie de genul ei. Ce să mai, cu alte cuvinte, el nu ar f**e una ca ea nici în ruptul capului. Și dă-i și insistă! Că e așa și pe dincolo, că-i prea slabă sau prea grasă pentru gustul lui, că are sau nu are, nici nu mai știu, că, zău, dacă m-am gândit vreodată la prietena mea din această perspectivă. Problema este alta și chiar am de gând să-i spun: „Știi ceva, băiețică? Cu cât încerci mai mult să mă convingi că nu ai f**e-o, cu atât mai tare eu cred contrariul. Exact cum auzi, nici mai mult, nici mai puțin…”. Nu poți, ca bărbat, indiferent până la urmă de ce bazaconii îți brăzdează ție neuronii să te comporți așa cu o femeie. Nici cu aia cu care ai o relație – să-i zicem oficială – și nici față de aia care poate că îți place sau, mai știi?, chiar îți displace. Însă, oricum ar fi, nu așa te comporți, nu așa vorbești… dacă și despre mine vorbește la fel de față cu prietenii lui sau chiar cu alte femei? Și, mai grav, dacă și despre mine, de fapt, gândește în termeni asemănători? E chiar așa de greu, dacă te-ai răzgândit, să dai cărțile pe față, să pui punct și apoi s-o iei de la capăt cum vrei? Nuuuu… că e mai dulce comoditatea locului cunoscut și călduț, care nu implică riscuri și de la adăpostul căruia poți să-ți întinzi antenele, nu? Sunt profund dezamăgită…

– Daria, dar dacă totul este doar în imaginația ta, nu ți-ai pus problema? Căci, din ce văd, nu faci decât să pornești de la o serie de presupuneri ale tale care se întemeiază pe… alte presupuneri.

– Și ce să fac? Să stau să aștept… dovezile? Ce ar trebui să facă o femeie în situația mea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord