Cum recunoști un bărbat afemeiat

Atunci când vine vorba despre relații romantice, femeile ar dori să întâlnească un bărbat înțelegător, sincer și dedicat, dar, din păcate, prea puțini sunt așa, iar cei ce, într-adevăr, sunt foarte atenți, sunt la fel de atenți și cu… altele. Desigur, un astfel de bărbat afemeiat este o alegere greșită ce, mai mereu, duce la probleme dureroase și stresante, așa că e bine să-l recunoaștem de la distanță.

Este prea atent cu altele

Dacă bărbatul tău flirtează cu alte femei în fața ta sau te respinge, aceasta poate fi o indicație că este un afemeiat. Dacă el nu-și poate controla impulsul de a flirta cu femeile din jurul lui, atunci ar putea avea o problemă cu fidelitatea.

Îi place să se laude cu aventurile sale

Dacă bărbatul cu care te întâlnești își lăuda aventurile sexuale sau vorbește deschis despre relațiile anterioare, poate fi o indicație că este un afemeiat. Acest tip de comportament poate fi un semn că este prea preocupat de sex și că nu va fi dispus să se angajeze într-o relație serioasă.

Nu este interesat de tine ca persoană

Un bărbat afemeiat se poate concentra prea mult pe aspectul fizic al unei femei și poate ignora personalitatea ei. Dacă bărbatul cu care te întâlnești nu pare să fie interesat să te cunoască ca persoană, poate fi un semn de alarmă.

Nu îți acordă atenție atunci când nu sunteți în pat

Dacă bărbatul cu care te întâlnești este interesat doar de a-și petrece timpul în pat și nu îți acordă atenție atunci când sunteți în afara dormitorului, ai grijă! Într-o relație sănătoasă, trebuie să existe o conexiune emoțională și intelectuală, nu doar una fizică.

Nu este dispus să îți îndeplinească nevoile

Dacă bărbatul cu care te întâlnești nu este dispus să îți îndeplinească nevoile emoționale și fizice, de asemenea, ar trebui să-ți dea de gândit. Un bărbat interesat doar de propriile sale nevoi și dorințe poate fi o alegere greșită în ceea ce privește o relație.

Are o istorie de aventuri

Dacă bărbatul cu care te întâlnești are o istorie de aventuri și relații scurte, poate fi un semn rău. Dacă a avut multe relații de scurtă durată și niciuna serioasă în trecut, este posibil să aibă o problemă cu angajamentul și să fie prea preocupat de aventurile sale.

Nu își respectă promisiunile

Dacă bărbatul cu care te întâlnești nu își respectă promisiunile, poate fi un semn că este un afemeiat. Dacă nu poți avea încredere în ceea ce spune sau nu poate fi luat în serios, acesta poate fi un semn că nu este pregătit pentru o relație serioasă.

Este obsedat de sex

Dacă bărbatul cu care te întâlnești este obsedat de sex și pare să nu aibă nicio altă preocupare în afara acestui aspect, nu e bine. Acest tip de comportament îi trădează lipsa de interes față de o relație sănătoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here