Cum să-ți diversifici anosta viață intimă de cuplu

Când pasiunea din dormitor atinge cotele dramatice ale unei emisiuni de televiziune dată a zecea oară în reluare, este momentul să te iei cu mâinile de păr și să iei măsuri serioase pentru a-ți diversifica viața intimă de cuplu. Pentru că, da, în ciuda lungilor ani de căsnicie și a numeroaselor povești romantice pe care le-ai citit pe internet, flacăra pasiunii nu ar trebui să moară ca o lumânare uitată într-o criptă. Deși nimeni nu duce lipsă de fantezii, mulți duc lipsă de curaj când vine vorba să le pună în practică. Sau doar se jenează de ele. Atunci, ca să nu vă mai jenați, vă ofer eu câteva idei la fix gândite ca să scoată din activitățile amoroase din dormitor. Sau din living Sau din baie. În fine, ați prins ideea…

  1. Schimb de roluri: De ce să nu încercați ceva nou și să vă jucați de-a rolurile inversate? Tu poți fi șeful pretențiilor, iar el poate fi secretara dornică să-ți îndeplinească fiecare dorință. Oricum, cine a spus că trebuie să existe o ierarhie clară în dormitor?
  2. Cursuri de dans: Dacă tu și partenerul tău vă mișcați în pat la fel de grațios precum doi elefanți într-o magazie de porțelanuri, poate este timpul să vă înscrieți la niște cursuri de dans. Va fi o modalitate distractivă de a vă apropia mai mult și de a învăța câteva mișcări noi care să vă încingă imaginația.
  3. Jocuri de rol: De ce să nu încercați să vă îmbrăcați în personaje sexy și să jucați scenele preferate din filmele pentru adulți? Poți fi o domnișoară aflată la maaare anaghie, iar el poate fi eroul tău musculos care vine să-ți ofere o mână de ajutor… sau mai mult.
  4. Escapade romantice: Ieșiți din rutină și planificați escapade romantice în locuri exotice sau chiar doar într-un motel ieftin de lângă autostradă. Nimic nu reînviorează flacăra pasiunii ca o cameră de motel cu pereții subțiri și un pat care scârțâie la fiecare mișcare.
  5. Cumpărături online: Hai să fim sinceri, nu există nicio problemă pe care o carte de jocuri pentru adulți sau un costum sexy nu o pot rezolva. Așa că pune-ți căștile de realitate virtuală și plimbați-vă prin magazinele online de articole erotice. Vei găsi cu siguranță ceva care să ofere măcar o picătură de pasiune în viața voastră sexuală.
  6. Maraton de filme pentru adulți: Dacă tot sunteți acasă și nu aveți altceva de făcut, de ce să nu vă delectați cu un maraton de filme pentru adulți? Alegeți cele mai amuzante sau cele mai neobișnuite titluri și încercați să le recreați scenele în propriul dormitor. Cine știe, poate veți descoperi fantezii pe care nici măcar n-ați știut că le aveți!

În concluzie, nu există nicio scuză pentru a vă lăsa viața intimă să devină monotonă și lipsită de pasiune. Cu puțină creativitate și un strop de umor, puteți transforma orice moment plictisitor într-o aventură erotică delicioasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here