Cum te vrea bărbatul

0
39199

Și sfioasă, retrasă, cuminte, virgină, și înfocată, pasională, experimentată.

Și tăcută, mută chiar, și cu replica la tine, să te admire că ești deșteaptă și ești a lui… bine, nici prea deșteaptă, că nu e cazul (să-l complexezi).

Că veni vorba, și a lui de tot, complet, pe viață, și pe picioarele tale, că doar nu ești lipitoare. Cu alte cuvinte, și să nu poți să trăiești, dar ce zic eu să trăiești, să nu poți să respiri fără el, și independentă, să nu îl sufoci.

Și pe banii tăi, că doar el nu e bancă, și nu pe banii tăi, cât să se simtă el bine că-ți ia, că-ți dă, că te întreține.

Și frumoasă, strălucitoare, ravisantă astfel încât să toată suflarea masculină să fie pe jos de admirație, și ștearsă, fără să atragi atenția, nu cumva să pună altul ochii pe tine și să-ți vină idei.

Și îndrăgostită până peste cap și un pic geloasă, să fie sigur că-l iubești, și permisivă cu tot felul de escapade, de la cele mai nevinovate până la… lasă, nu trebuie să știi tu chiar tot.

Și grijulie în ceea ce-l privește, și lipsită de curiozități, nepăsătoare ca să nu-l bați la cap cu întrebările.

Și harnică, gospodină, bucătăreasă, menajeră, și doamnă aranjată, parfumată, coafată, machiată și sexy îmbrăcată.

Și de lume, cu chef de viață, și devreme acasă.

Și fără dureri de cap vreodată, mereu disponibilă, mulțumită cu câteva minute, și fără chef de zbenguială toată ziua, că doar el nu este mașină de făcut sex.

Și econoamă, chiar zgârcită cu capriciile și mofturile tale, și darnică, generoasă, chiar risipitoare, când vine vorba de nevoile lui. Mereu stringente.

Și superficială, cât să nu înțelegi prea multe, și profundă, înțeleaptă, cât să-l poți asculta și pricepe ce spune când are nevoie să vorbească cu cineva și, în afară de tine, nu are cu cine.

…și toate acestea, simultan! Acum și mereu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord