C*rva… tot c*rvă!

…și nu mă refer la femeile care au decis că pot trăi din vânzarea propriului corp. Nu, mă refer la adevăratele curve, femei sau bărbați, al căror comportament este precum spirtul pe rană deschisă, cu deosebirea că, în loc să dezinfecteze, infectează.

Astfel de curve stăpânesc pământul. Vorba mieroasă și falsă, promisiunea niciodată respectată, minciuna îmbrăcată în altă minciună, șmecheria cu haină de istețime, disprețul camuflat în zâmbet ipocrit și lipsa de respect pentru… tot sunt doar câteva dintre calitățile lor. Problema mare este că, uneori, ai ghinionul să descoperi o curvă în pielea unui prieten apropiat și, nu de puține ori, în cea a partenerului. De afaceri sau de viață. Și să-și arate adevărata față fix când te doare cel mai tare. Fix când ai avea nevoie de un punct de sprijin și nu de o înjunghietură fină, fatală, bineînțeles doar pe la spate. Că așa-i place curvei, să te pună capră și să ți-o tragă… Până în inimă și dincolo de ea. Iar apoi te întreabă cu aparență de îngrijorare dacă te-a durut sau dacă ți-a plăcut, în funcție de gradul de cinism pe care-l onorează.

Regrete? Nu are, chit că uneori calcă în picioare ani de încredere și de intimitate.

Demnitate? Inutilă. Pentru a te descurca în viață, nu ai nevoie de acest băț în fund care te ține țeapăn în fața tuturor rahaturilor și rahaților.

Onestitate? Ce-i aia și la ce folosește?

Curaj? Dacă se pune tupeul, da, normal!

Perseverență? Firește… calcă pe cadavre până în pânzele albe. Dar o face rânjind amabil.

Sinceritate? Ești prost?

Valori? Da! Sigur: Interesul personal. Restul e can-can.

5 COMENTARII

  1. Peste tot sunt astfel de oameni..e vina lor ca sunt asa? E vina noastră că nu i „mirosim” inainte ?..Nu stiu..Peste tot si in alte tari..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here