Da, o să șochez din nou…

Am venit să vă șochez, nu există femeie frumoasă, nu există femeie deșteaptă, nu există decât bărbați îmbătați cu apă rece, indivizi incapabili să recunoască goliciunea pentru că omul a mușcat din măr și, odată cu acest act, a înțeles cât de hidos este, cât de urât și de sec.

Nu vă opriți la aspectul fizic, vă invit să pătrundeți în interior, acolo seceta este impresionantă, acolo femeia a găsit de cuviință să strecoare șarpele, în sân, tăinuit, protejat, vin să șochez, nu, nu există femeie frumoasă, există o mamă a tuturor femeilor, urâtă, hidoasă, ascunsă în haine alese, ticluite, născocite. Da, din păcate, nu avem parte de femei deștepte, ele au dispărut odată cu manifestarea curiozității, odată cu pofta satisfăcută, odată cu durerea primită în dar pe post de pedeapsă pentru nesăbuința sa.

Nu, nu există eternitate, iar fără de ea nu există frumusețe, există doar moment. Vă invit să vizualizați femeia rămasă fără zile, fără capacitatea de a se mișca, de a umbla, fără creier. O vedeți? O recunoașteți? Este acea femeie ce a cutezat să muște din măr și care acum șochează, admite, mă susține prin puterea exemplului când afirm că nu, nu există femeie frumoasă și deșteaptă, există doar una religioasă, supusă, pedepsită.

Ce spuneți? Unde este femeia pe care o căutați cu atâta râvnă? Unde este fardul acela provizoriu, vremelnic, absolut trecător, unde este frumusețea, iubirea declarată și promisă, le vedeți? Da, o să șochez din nou, nu există bărbat frumos și deștept, nu există pentru că bărbatul nu se trage din maimuță, așa cum ne-a prostit nenea Darwin, nu există pentru că el, bărbatul, se trage din femeie, din acea femeie care a îndrăznit să guste, să pipăie și să muște din mărul aflat în pomul cunoașterii. Vedeți voi, incapacitatea noastră de a ne proteja specia de uitare a dat naștere omului oribil, lipsit de inteligență, urât la trup și la faptă, ascuns în suflet și în frica ce-l determină să creadă în bazaconii inventate.

O să șochez, nu există pereche sau iubire, există pentru moment carne, una încinsă suficient încât să se înmulțească. Mai apoi, intervine adevărul și putrezește carnea. Nu, nu există timp, există doar adevăr… Sunt Samuel X și-mi caut bucata mea de carne încinsă! O să traduc în compania ei din latina veche, din latina vulgară, din latrina timpului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here