De ce îmi plac bărbații săriți de 50 de ani

sursă foto: Tom Ernsting

Iată un subiect care mă pasionează și care mă face să mă simt ca un vin fin, învechit și plin de savoare: bărbații săriți de 50 de ani. Da, nu e nicio greșeală de tastare aici. Eu, o femeie cu gusturi rafinate și sofisticate (deh!, sunt și modestă), prefer bărbații maturi, care au trecut de jumătatea vieții și au acumulat o colecție impresionantă de experiențe și riduri sexy.

Hai să vă spun de ce acești bărbați îmi fac inima să bată mai tare decât un motor de mașină de curse.

În primul rând, cei săriți de 50 de ani s-au îmbogățit cu vârsta. Ei sunt ca un melanj perfect între înțelepciune și umor, cu o doză sănătoasă de cinism în plus. Au trecut prin multe și știu cum să aprecieze adevăratele valori din viață, precum o seară tihnită în doi, departe de zgomotul orașului.

Apoi, să nu uităm de avantajele unei relații cu un bărbat matur. Acești domni, având deja o carieră stabilă și o situație financiară stabilă (sper!), nu se mai agită pentru fiecare ban sau pentru promoție ratată. Ei sunt înțelegători și gata să-și ofere sprijinul în orice moment, cu condiția să fie lăsați în pace să-și citească ziarul în liniște (adică, na, tabieturile…)

Dar, ca în orice poveste, există și dezavantaje pentru că, așa cum știm, nu există bărbat perfect, nici măcar unul sărit de 50 de ani. Astfel, unii dintre acești bărbați maturi sunt prea înrăiți în rutina lor și nu sunt deschiși la noi aventuri sau experiențe. Sau poate că au o fixație ciudată pentru gadgeturi și petrec prea mult timp încercând să-și facă upgrade la ultimul model de telefon/tabletă/laptop sau poate că, pur și simplu, au divorțat de „pat”, dacă înțelegeți ce vreau să spun, iar asta mi se pare… hmm… foarte grav!

Revenind însă la tonul optimist, bărbații săriți de 50 de ani pot fi o alegere delicioasă pentru o relație cu toate nuanțele, cu amendamentul că, uneori, aceste nuanțe pot fi un pic amărui și ne pot provoca o indigestie emoțională ca la carte. Dar eu tot pe ei îi prefer!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here