De ce să nu alergi niciodată după un bărbat

0
7984

Când ai alergat ultima dată după un bărbat și totul a decurs ca-n povești? Ca-n acele povești cu „happy end” de fapt, inexistent, ci doar imaginat? Când? Niciodată? Exact!

Alergatul după bărbați e una și a alerga după un bărbat anume e alta. Diferență de nuanță. Niciunul dintre cazuri nu e de dorit, dar ultimul, mai cu seamă, e grav și trist.

În primul rând, pentru că un bărbat, atunci când vrea o femeie, o găsește și pe fața ascunsă a lunii și nu amână nicio secundă să-i fie în preajmă. Nu inventează pretexte pentru a o evita și nu o pune la coada (sau în afara) listei sale de priorități. Și nici nu consideră că oricare altă activitate banală (sau lipsa ei) este mai importantă decât respectiva femeie. Ba chiar gonit, face în așa fel încât să n-o scape din vedere, dându-se peste cap să-i fie pe plac. Cu alte cuvinte, o femeie nu poate alerga după un bărbat care o vrea.

În al doilea rând, pentru că un bărbat, atunci când nu vrea o femeie, în niciun caz nu consideră că dacă aceasta aleargă după el cu limba scoasă, arătându-și prea multa disponibilitate, devine, brusc, dezirabilă. Dimpotrivă. Interesul lui scade vertiginos sub zero și asta pentru că instinctul de vânător îi este complet anihilat. Dacă nu poate târî de păr femeia în peșteră, cu bâta pe umăr, bărbatul tuturor epocilor simte mâncărimi, nu are stare, ceva îi pute și, drept urmare, fuge ca potârnichea. Și, cum nu e baba – oarba, se presupune că femeia a priceput că nu trebuie s-o rupă la fugă ca o găină beată în urma lui, în timp ce acesta îi arată, elegant, spatele și încă de la distanță. Pentru că bărbatul nu vrea să se simtă el cel vânat, el cel târât de bijuterii în peșteră de femeia pe tocuri, mai ales dacă nu-i dă ghes inima (sau altceva) către acea femeie.

În al treilea rând, pentru că un bărbat, atunci când nu știe dacă vrea sau nu o femeie, fuge uitându-se în urmă să vadă dacă ea aleargă după el, doar pentru a-și hrăni nesiguranța și orgoliul prostesc cu un act pur demonstrativ. Și nimic mai mult.

Așadar, de ce ai alerga după un bărbat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord