„Este pictorul un prieten al lui Meghan?”, internauții sunt indignați de portretul „hidos” al lui Kate Middleton

Publicarea unui nou portret al prințesei Catherine a generat reacții amestecate și a stârnit dezbateri în rândul pasionaților regali. Controversata operă de artă i-a derutat pe unii și i-a înfuriat pe alții.

Portretul, realizat de artista britanico-zambiană Hannah Uzor, a apărut pe coperta ediției din iulie 2024 a revistei Tatler, ca parte a unei colecții de portrete ale familiei regale.

Uzor pare să se fi inspirat din ținuta purtată de Prințesa de Wales la un banchet de stat în noiembrie 2022, evenimentul inaugural sub domnia regelui Charles al III-lea.

Prințesa a participat la eveniment într-o rochie albă lungă, împodobită cu umeri cu bijuterii și mâneci fluide.

Despre portret, artistul a comentat: „Am petrecut mult timp observând-o, uitându-mă la fotografiile ei, urmărindu-i videoclipurile, văzând-o cu familia ei, văzând-o în vizite diplomatice sau când vizita copii din orfelinate.”

Reacțiile utilizatorilor au fost mixte. Deși a adunat câteva mii de „like-uri”, mulți și-au exprimat confuzia față de lucrare.

Un comentator a glumit: „Pictorul este un prieten al lui Meghan?”, în timp ce altul a remarcat: „Este uimitoare. Acest portret este o abominație. Nimeni nu ar trebui să îl mai vadă vreodată.”
Un al treilea observator a comentat: „Chiar și nepoata mea de 9 ani ar putea crea o lucrare mai bună. Acest lucru este pur și simplu îngrozitor”, iar un altul a adăugat: „Este total oribil… este un efect de liceu”.

Imaginea copertei PA Images / Alamy Stock Photo, PA Images / Alamy Stock Photo, tatlermagazine / Instagram

sursa: genial.guru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here