Ești frumoasă, dar ești proastă. Foarte proastă

0
8805

Da, tu, cea care plângi pe ascuns până te umfli, dar în fața oricui disimulezi cu talentul unei actrițe de la căminul cultural din Agățații de Sus, cât ești de fericită.

Da, tu cea care te dai peste cap, ignorându-ți rănile, pentru un bărbat care nu te vrea. De fapt, nici măcar nu te vede.

Da, tu cea care pierzi ore în șir în fața oglinzii, exagerând în bătaie de joc tușe prea groase, ce se asortează cu un bot alungit și umflat, de parcă ar fi fața amantei lui bărbată-tu, nu a ta.

Da, tu cea care îți dai aere de intelectuală, aducând mereu în vorbă subiecte grele pe marginea cărora nici nu-ți dai seama cât de rapid te faci de râs. Desigur, reușești să fii în centrul atenției, dar nu pentru ce ai vrea tu.

Da, tu cea care ți-ai făcut un scop în viață din a cuceri orice bărbat care-ți iese în cale doar pentru a-ți dovedi ce femeie grozavă ești. De fapt, știi ce fel de femeie ești, nu?

Da, tu cea care nu te poți scobi în dinți fără să anunți asta pe rețelele de socializare și care te îmbolnăvești numărând like-urile precum mărunțișul din portofel. Tu, cea care suferi fără validarea celorlalți și ai fi în stare de orice pentru un like, „adore”, „comm” sau „share”, inclusiv să-ți dai jos chiloții. Metaforic. Sau nu numai.

Da, tu cea pentru care ce zice X sau Y e literă de lege, așa că ai grijă să trăiești în acord cu ideile lor. Și ale altora. Ca nu cumva să aibă ceva de zis. Și tot au, nenorociții, corect?

Da, tu cea care ai vrea și nu ai vrea, te-ai teme și nu te-ai teme și, drept urmare, te învârți la infinit în jurul propriei cozi fără să faci niciodată vreun pas înainte. Sau măcar în lateral.

Da, tu cea care habar nu ai să-ți setezi prioritățile și cheltui anii la întâmplare pentru ca apoi să plângi după fiecare oră ce trece.

Da, tu cea care te-ai băgat slugă fără simbrie în celula de bază a societății, ignorând că rolul tău e cu mult mai mult de atât.

Da, tu cea care ajungi la o anumită vârstă, te uiți în urmă și te ia groaza, căci realizezi că nu ai făcut nimic cu viața ta. Și-n loc să te trezești, te culci la loc, cu speranța că-ți vei uita ratarea.

Da, tu cea care ai grijă să nu dezamăgești pe nimeni, mai puțin pe tine însăți.

Da, tu cea care…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord