„Eu te iubesc altfel”

0
4444

Și nu mi-e rușine s-o recunosc. Te iubesc fără gelozie, fără să-ți contorizez pașii pe care-i faci și direcția lor când nu ești cu mine. Te accept așa, cu hachițele și crizele tale, cu ieșirile tale în decor și cu libertățile tale, fără de care nu poți trăi. Te accept imatur și târziu, plecat într-o expediție fără de sfârșit, sclavul experiențelor și al repetițiilor înainte de marele show, show pe care se pare că nu-l vei susține însă, niciodată.

Nu sunt geloasă. Nu-ți cer exclusivitate. Nu te ameninț că te părăsesc pentru că nu ești una dintre posesiunile mele. Atâta timp cât te întorci la mine, eu trăiesc. Nu mă interesează ce femei te ademenesc și în plasa lor temporară sau în fața căror nuri pici de bună-voie, atâta timp cât nu mă lipsești de prezența, de îmbrățișarea și de sărutul tău. Ești viu, ești (și) aici, te văd, te simt, te iubesc. Iar mie toate acestea îmi sunt de ajuns.

Da, eu te iubesc altfel și iubirea asta, neînțeleasă de mulți, nu are nimic egoist în ea, nu are nimic mărunt și meschin. Și nu pentru că mi-am impus eu, ci pentru că așa simt, iar asta nu mă poate face decât fericită. Faptul că nu sufăr în timp ce te iubesc mă eliberează și pe mine, nu doar pe tine. Și chiar dacă nici măcar tu nu înțelegi asta… ei, bine, iubitule, nici nu contează.

Eu te iubesc complet și definitv și de-abia asta contează!

Irma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord