Femeile mint că au orgasm, bărbații se prefac că le cred

0
4129

Vă sună cunoscut? Poate… prea cunoscut? Ne mințim unii pe alții până și în cele mai intime momente, în cele mai importante, în cele în care nu ar mai trebui să funcționăm ca două entități separate, ci, dimpotrivă, precum un întreg ale cărui articulații sunt perfect armonizate unele cu altele. La propriu și la figurat. Momente în care sinceritatea ar trebui să primeze, indiferent de disconfortul – vă asigur, momentan – pe care l-ar putea produce. În schimb, noi ce facem? Mimăm artistic orgasme pe bandă rulantă – noroc că am văzut filme de profil, că altfel poate că nici n-am ști cum „sună” unul – fără să ne dăm seama că acest joc, acest teatru ieftin, nu face altceva decât să fisureze întregul despre care vorbeam, aducând în sânul său cel mai mare inamic al unei relații: minciuna, ipocrizia, falsitatea, spuneți-i cum vreți.

Și, mă rog frumos, de ce facem asta? Unele ca să „scăpăm” mai repede, altele ca să-i dăm partenerului motive de a se simți bine în pielea lui de mascul erect, unele din plictiseală, altele din obligație și Dumnezeu mai știe de ce.

Și, mă rog frumos, ce obținem cu asta? Nimic… sau doar o amânare în a recunoaște față de noi însene că ceva e putred rău la mijloc (da, fix la mijloc), mai putred decât însăși minciuna noastră gogonată.

Mai mult, suntem convinse că „i-am păcălit”, când, de fapt, nu ne păcălim decât pe noi, mai ales că ei știu de fiecare dată când cabotina pășește în scenă și începe să-și joace rolul ingrat. Știu, dar se prefac că nu știu, iar asta nu face decât să confirme, o dată-n plus, că-i cam doare – profund și continuu – undeva de tine. Sau că sunt prea comozi să inițieze o comunicare pe care tu o refuzi, sufocând-o cu o minciună. Sau că vor să te „pedepsească” pentru jignirea pe care le-o aduci cu mima ta de doi bani.

Și, la urma urmei, dacă noi preferăm să mințim în loc să avem orgasm, pe ei de ce i-ar deranja? Că ei doar sunt sinceri cu noi, nu-mi amintesc să fi existat vreodată un bărbat care să fi mimat orgasmul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord