Hai sictir!

0
15695

Există pe lumea asta o serie de oameni care au înțeles foarte repede care este „menirea” lor în această viață și, prin urmare, fac tot ce pot pentru a și-o duce la îndeplinire. Din păcate, nu e cazul nici să-i invidiem, nici să-i admirăm, deși tenacitatea lor face performanță. Dimpotrivă, trebuie evitați cu orice preț și asta pentru că își dedică tot timpul intruziunii în viețile celorlalți. Ei sunt sfătuitorii de meserie, băgătorii de și în seamă profesioniști, cei care se spetesc muncind să te urmărească și să-ți ghideze viața, cei care întotdeauna ar trăi mai bine, mai frumos, mai minunat și mai mirobolant decât tine, în locul tău, cei care știu tot ceea ce tu nu vei afla niciodată și cei fără de a căror grijă, cu siguranță, nu ai fi în stare să inspiri și să expiri la timp.

Exisă pe lumea asta o serie de oameni care-și introduc nasul nu numai unde nu le fierbe oala, ci unde e rana mai adâncă și mai dureroasă, infectând-o cu răsuflarea lor murdară. Și cu un zâmbet scârbos și lipicios, se bucură în taină că au ocazia să te calce laș pe cap, în inevitabilele tale momente de vulnerabilitate, camuflându-și adevăratele sentimente sub forma unei griji copleșitoare, inundându-te până la  revoltă de sfaturi și reproșuri, de comentarii și păreri nu numai nesolicitate, ci și complet deplasate, în general, pline de prostie și venin.

Există pe lumea asta oameni care, de fapt, nu au o viață personală pentru că nu știu s-o trăiască, însă se cred experți când vine vorba de viața oricui altcuiva. Oameni goliți de sine înșiși, pustii și goi…

Există pe lumea asta oameni pentru care nu am decât un singur mesaj: „Hai sictir!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord