Horoscop chinezesc pentru Anul Dragonului de Lemn 2024: previziunile semnelor zodiacale pentru sănătate, bogăție, muncă și dragoste

Intrăm probabil în cea mai interesantă perioadă din ultimii 20 de ani, așa că țineți-vă respirația, puneți-vă centura și fiți pregătiți pentru schimbări majore. Este timpul să reflectați, să reînviați, să vă reînnoiți și să reporniți.

Drama anului 2024 crește odată cu un nou ciclu feng shui de 20 de ani care durează până în 2044. Dominați de elementul foc și de numărul nouă, acești 20 de ani vor completa un ciclu complet de 180 de ani. Focul reprezintă tot ceea ce este legat de viață, putere și confort.

Cultura chineză consideră că numărul nouă este de bun augur și semnifică noroc la finalizare, așa că puteți fi siguri că ceea ce ați început va fi finalizat cu succes. Nouă este, de asemenea, asociat cu elementul foc. Focul reprezintă tot ceea ce este luminos și strălucitor, care emite lumină, și este simbolizat de vară, de căldură, precum și de razele soarelui.

Activați acest număr agățând o imagine de bun augur care prezintă un multiplu de nouă, cum ar fi nouă cai, păstrați nouă peștișori aurii în acvariu sau folosiți un paravan cu nouă dragoni.

Cultura chineză asociază, de asemenea, numărul nouă cu nouă dragoni și nouă fenix, așa cum se găsesc în Palatul Imperial din Orașul Interzis din Beijing. Nouă are, de asemenea, o afinitate cu cifra unu, care este alfa numerelor, iar această combinație dintre nouă și unu creează “suma de 10” de bun augur, semnificând începutul și sfârșitul, sau norocul de finalizare.

La ce să ne așteptăm în anul 2024, anul Dragonului de Lemn

În cultura tradițională chineză, Dragonul simbolizează puterea, noblețea, onoarea, norocul și succesul. Dragonul este o ființă supranaturală fără pereche în ceea ce privește talentul. Influența Iepurelui rămâne la putere și guvernează până pe 4 februarie 2024, prin urmare, lumea se poate aștepta la un început stabil al anului 2024 pe parcursul lunii ianuarie. 4 februarie este o zi foarte importantă și magică în calendarul feng shui solar, deoarece, indiferent de momentul în care cade Anul Nou Lunar, aceasta este ziua oficială în care Dragonul își face simțită prezența.

Dincolo de 10 februarie, lucrurile încep să devină interesante, deoarece anii Dragonului sunt caracterizați de activitate și reacție. Elementul asociat cu Dragonul din 2024 este lemnul yang puternic. În ciclul celor cinci elemente, lemnul alimentează elementul foc și, astfel, calitatea Dragonului este sporită. Fiți pregătiți pentru un an imprevizibil și volatil. „Niciun moment de plictiseală” este expresia pentru 2024!

Dacă ți-ai dorit o schimbare, dar nu ai reușit să mergi înainte, energia Dragonului de lemn ar putea să îți servească bine, mai ales în timpul lunilor de vară. Partea proastă este că am putea fi martorii unor tulburări continue în multe comunități.

Horoscop pentru 2024

Acum că avem o idee despre energia iminentă a Dragonului de Lemn, putem să ne uităm la semnele zodiacale chinezești individuale. Următoarele previziuni sunt de natură generică, așa că, în funcție de tipul de semn zodiacal elementar sub care v-ați născut, norocul dumneavoastră va varia, datorită ciclului de noroc individual al unei persoane. De exemplu, norocul unui Șobolan de Lemn poate varia față de cel al unei persoane născute într-un an Șobolan de Apă.

Câștigători: Porc, Capră, Boul, Șarpe

Nu atât de mult câștigători: Câine, Dragon, Maimuță, Cal

Cei care se află la mijloc: Iepurele, Cocoșul, Tigrul, Șobolanul

Anul Șobolanului

Anii Șobolanului (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Vor exista oportunități de dezvoltare personală datorită celor două stele norocoase din harta voastră, ceea ce indică un potențial mai mare de generare a bogăției, poate cu o a doua sursă de venit. Acest lucru vă ajută să fii într-o poziție mai puternică pentru a vă împlini visurile, care în 2023 ar fi putut fi blocate din motive ce nu depind de voi. Ar trebui să vă bucurați de un sentiment mai puternic de sine și de libertatea de a vă gestiona programul în avantajul vostru datorită unei autonomii mai mari.

Deși norocul poate fluctua, cu o bună gestionare a timpului, veți reuși să vă stabilizați. Fiți dispus să munciți din greu și să fiți consecvenți pentru a contracara lunile mai slabe, martie, iunie și iulie. Gândiți-vă bine înainte de a acționa sau de a lua decizii majore. Aveți grijă la siguranța personală, deoarece sunteți predispuși la accidente și răniri.

Luni norocoase: aprilie, august, septembrie, noiembrie 2024 și ianuarie 2025.

Anul Boului

Anii boului (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Dacă aveți norocul de a fi născuți în anii Boului, vă puteți aștepta la un an de progres constant datorită binecuvântărilor multor stele norocoase din harta dvs. Potențialul de bogăție pare suficient de puternic pentru a vă purta mai departe spre rezultate pozitive și există o traiectorie ascendentă în cariera dvs. și în orice relație de afaceri. Este posibil să intrați în contact sau să întâlniți persoane noi și inspirate care, cu sprijin oportun, pot fi în poziții puternice de autoritate pentru a deschide uși pentru prosperitatea viitoare sau pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Vi se cere să munciți din greu, să vă păstrați păstrezi calmul și să rămâneți la curent cu faptele și cifrele, mai ales când sunteți în negocieri, așa că verificați totul de două ori înainte de a vă prezenta ideile. S-ar putea să vă confruntați cu dispute, deoarece o stea din harta voastră apare cu potențialul de a provoca disonanțe, așa că fiți în gardă pentru orice politică de birou pentru a vă proteja norocul, mai ales în lunile mai slabe, iunie, iulie și octombrie.

Luni norocoase: mai, august, septembrie, noiembrie, decembrie 2024 și ianuarie 2025.

Anul Tigrului

Anii tigrului (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Reziliența este numele jocului pentru voi în 2024, deoarece acesta ar putea fi un an tumultuos și mai degrabă un an tip roller coaster. Sănătatea va juca un rol important în ceea ce privește energia pe care o puteți depune pentru a profita la maximum de noile oportunități potențiale. S-ar putea să suferiți de oboseală cauzată de provocări nesfârșite, așa că domoliți-vă ritmul pentru a preveni să vă simțiți copleșiți. Aveți nevoie de o minte limpede pentru a lua decizii majore și pentru a putea îmbrățișa noi domenii și experiențe, din cauza a două astre majore care solicită acțiuni ce implică călătorii. Fiți deschiși să acceptați sfaturi de la cei care ar putea fi fost într-o poziție similară. Norocul în materie de avere pare puternic și este sporit dacă vă întindeți aripile pentru a lua în considerare o relocare.

Cele mai slabe luni: februarie, mai, august 2024 și ianuarie 2025.

Luni norocoase: martie, iunie, octombrie și noiembrie.

Anul Iepurelui

Anii Iepurelui (născuți în 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

După anul astrologic 2023, s-ar putea să vă simțiți destul de epuizat și confuz cu privire la următorii pași de făcut în 2024. Orice schimbări care ar fi putut fi amânate ar putea fi revizuite; incertitudinea rămâne în cărți, fie din motive personale sau profesionale. Dacă vă păstrați calmul și sunteți puternic din punct de vedere mental, astfel de decizii și orice provocări vor fi mai ușor de depășit. Rămâneți hotărâți cu obiectivele voastre și nu cedați în fața forțelor externe, care ar putea încerca să vă trimită planurile în afara cursului. Progresele vor veni prin faptul că veți rămâne atenți la ceea ce vă înconjoară și la îndrumările care vă vor fi disponibile.

Cele mai slabe luni: aprilie, iunie și august.

Luni norocoase: februarie, iulie, octombrie și noiembrie.

Anul Dragonului

Anii Dragonului (născuți în 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Acesta este anul vostru astrologic, Dragonilor, așa că fiți pregătiți să intrați în lumina reflectoarelor. Ori de câte ori pășiți în anul vostru, este înțelept să fiți prudenți și să pășiți cu grijă pentru a evita orice gropi, obstacole și piedici. De asemenea, se recomandă să vizitați templul pentru a primi binecuvântări și protecție, deoarece se consideră că îl jigniți pe Zeul anului, alias Tai Sui.

Determinarea și un bunul simț al sincronizării sunt necesare pentru a vă croi drum pe parcursul anului, pentru a obține câștiguri, a progresa și a valorifica sprijinul a două stele de bun augur, care vă ajută la împuternicirea personală pentru a primi recompense pentru eforturile depuse în trecut. Fiți în alertă maximă atunci când ieșiți din casă și călătoriți spre destinații care pot suferi de vreme extremă. Faceți din sănătate și siguranță o prioritate.

Cele mai slabe luni: martie, aprilie, octombrie 2024 și ianuarie 2025.

Luni norocoase: august și septembrie.

Anul Șarpelui

Anii Șarpelui (născuți în 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Stimulați-vă norocul cu simțul vostru acut de șarpe care știe când să lovească. Energia voastră atrage oameni buni care vă vor fi alături și vă vor susține în toate demersurile. Vibrația voastră personală pare ridicată, permițându-vă să depășiți orice dificultăți cu o mentalitate pozitivă. Este posibil să apară descoperiri care sfârșesc prin a vă depăși așteptările. Fiți dispuși să ascultați ideile celorlalți, ceea ce vă ajută în gestionarea timpului și a proiectelor pentru a ajunge la concluzii eficiente. Pot exista motive de sărbătorire care aduc bucurie și întâlniri de familie.

Acesta este un an de autoperfecționare și de dobândire a cunoștințelor care să vă pună în fața jocului și a oricăror forțe competitive. Singurul avertisment de care veți alege să țineți cont va fi să nu luați lucrurile de bune și să fiți atenți la scrisul cu litere mici al documentelor, pentru a preveni pierderea averii.

Cele mai slabe luni: februarie, aprilie și noiembrie.

Luni norocoase: iunie, iulie, august, septembrie, decembrie 2024 și ianuarie 2025.

Anul Calului

Anii Calului (născuți în 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Asemănător cu norocul șarpelui, ai norocul de a fi primul trecut pe lângă stâlp, deoarece 2024 va fi un an de progrese bune atât în plan personal, cât și profesional, datorită vibrației voastre înalte și a mentalității pozitive. Trebuie totuși să fiți dispuși să fiți cu ochii pe linia de sosire și să munciți din greu. Vă veți simți creativ, ceea ce vă ajută să fiți un rezolvator de probleme, mereu dispus să dați o mână de ajutor, în timp ce alții vă susțin. Deoarece acesta va fi un an rapid și plin de energie, este posibil să fiți ușor de distras, ceea ce vă predispune la pierderea obiectelor de valoare și la răni la picioare; fiți atenți la drumeții sau pe teren accidentat.

Cele mai slabe luni: martie, iunie, decembrie 2024 și ianuarie 2025.

Luni norocoase: februarie, mai, iulie și octombrie.

Anul caprei

Anii caprei (născuți în 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

După un an 2023 plin de provocări, bunătatea și natura voastră plină de compasiune vă aduc recompensele pe care le meritați cu prisosință. Chiar și în vremuri de greutăți personale, ați dat întotdeauna dovadă de o natură generoasă și i-ați ajutat pe alții în momente de nevoie. Acest lucru nu a trecut neobservat de către puterile în stat, iar în 2024, obțineți recunoașterea care să vă ajute să puteți privi cu nerăbdare spre un progres fără probleme. Vei fi ajutat de persoane influente de care este posibil să le fi câștigat respectul în ultimii trei ani sau cam așa ceva. Așteptați-vă ca rețeaua voastră să se mărească, deoarece vi se vor deschide uși pentru a recupera orice pierdere și sau dezamăgire cauzată de energia din 2023.

Un singur avertisment: nu vă lăsați pradă mulțumirii, încăpățânării, neliniștii sau nerăbdării. Gândiți-vă bine și fiți dispus să accepți sfaturile care vă sunt disponibile înainte de a lua decizii majore, altfel norocul de care dispuneți s-ar putea dizolva. În general, puteți aștepta cu nerăbdare să faceți un pas înainte și să ieșiți în evidență în 2024.

Cele mai slabe luni: octombrie, decembrie 2024 și ianuarie 2025.

Luni norocoase: februarie, martie, mai, iunie și noiembrie.

Anul Maimuței

Anii Maimuței (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Norocul este în mâinile voastre îndemânatice în 2024, iar rezistența, curiozitatea și mentalitatea ta de maimuță care vă permite să rezolvați probleme nu vă dezamăgesc niciodată. Deși forța voastră este mai puternică atunci când rezolvați probleme fizice, anul acesta face apel la o altă forță: depășirea problemelor frecvente cauzate de forțele competitive, așa că așteptați-vă să fiți provocat la nivel personal. Norocul vostru în 2024 vine din faptul că sunteți strategici și stabiliți niște reguli de bază și limite personale în ceea ce privește în cine aveți încredere, deoarece pot exista multe opinii care zboară în jur, dar cu puțină substanță pentru bunăstarea voastră personală.

Mențineți-vă concentrarea și motivația, deoarece se va aștepta mult de la voi. Știți când să vă retrageți pentru a vă proteja de sfaturi proaste. Pentru mulți dintre cei născuți în anii maimuței, acesta poate fi un an de tranziție și de schimbări majore în viață, cum ar fi relocările. Deciziile pe care le veți lua în 2024 vor fi importante pentru următoarea fază a vieții voastre, așa că luați-le pe cele corecte, ascultându-vă inima.

Cele mai slabe luni: februarie, iulie, august și noiembrie.

Luni norocoase: aprilie, mai și decembrie.

Anul Cocoșului

Anii Cocoșului (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Cocoșii vor avea destule motive să se mândrească în 2024: revenindu-și după anul de conflict din 2023, vânturile feng shui suflă în favoarea voastră cu câteva stele foarte favorabile în harta voastră pentru a vă oferi sprijinul lor. Vă veți simți împuternicit, motivați și gata să vă ocupați de tot ceea ce vi se prezintă, ceea ce ar putea fi multe oportunități de a urca pe scenă și de a vă urma unele vise de-o viață. Ați fost sârguincios și ați muncit din greu în spatele scenei în ultimii cinci ani.

Cum Dragonul este cel mai bun prieten astrologic al vostru, energia din 2024 aduce recompense și recunoaștere. Dragonul nu numai că aduce sprijin, dar rezolvă și problemele din trecut, permițând ca un sentiment de libertate să pătrundă în viața voastră de zi cu zi. Cocoșilor le place să se mândrească mai ales pentru că se pricep la asta! Cu toate acestea, în acest an al recompenselor și al recunoașterilor, aveți grijă să nu vă lăudați prea mult, altfel îi puteți jigni cu ușurință pe ceilalți, riscându-vă reputația. Dacă puteți, faceți muncă de caritate – acest lucru ar fi foarte satisfăcător pentru mulți. Cu toate acestea, nu uitați că îi puteți ajuta pe ceilalți pe deplin doar dintr-un pahar plin, așa că aveți grijă de sănătatea voastră, care ar putea fi slabă uneori sub influența Dragonului.

Cele mai slabe luni: martie, septembrie și decembrie.

Luni norocoase: aprilie, mai, august, octombrie 2024 și ianuarie 2025.

Anul câinelui

Anii câinelui (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Cum sunteți inamicul Dragonului, rezistența și loialitatea vă vor fi testate în 2024. Pregătiți-vă să întâmpinați obstacole și oboseală din cauza faptului că sunteți ușor de distras de numeroasele astre din harta voastră, care încearcă să vă arunce câte o momeală. Este posibil să deveniți mai puțin eficienți și să fiți copleșiți de sarcinile zilnice pe care în mod normal le îndepliniți cu brio, ceea ce va duce la frustrări și la depresie. Banii vă ajută foarte mult să rezolvați anumite probleme, așa că, dacă ați fost prudenți și ați păstrat ceva bani de investiții, s-ar putea să fiți într-o poziție mai puternică decât majoritatea pentru a vă scoate din câteva probleme.

Sunteți un prieten loial și veți beneficia de sprijinul acordat altora în trecut, așa că îndrăzniți să împărtășiți și să cereți un sfat sau doar un umăr pe care să vă odihniți capul precaut. Mențineți echilibrul și armonia pentru a profita la maximum de lunile voastre norocoase și evitați luptele pentru putere, mai ales la locul de muncă. Nu fiți impulsiv; acordați suficient timp pentru că anumite probleme care ar putea scăpa de sub controlul vostru să se poată remedia.

Lunile cele mai slabe: aprilie, iulie, septembrie și ianuarie 2025.

Luni norocoase: februarie, martie și iunie.

Anul porcului

Anii Porcului (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Ultimii doi ani au fost exigenți pentru cei născuți în Anii Porcului, într-o varietate de circumstanțe. Anul 2024 anunță o schimbare de energie, permițând vieții și norocului să se stabilizeze devenind mai puțin neregulate și imprevizibile. Două stele care indică prosperitate și putere vă permit să găsiți „trufandale” de oportunități sporindu-vă faima și averea. Un an excelent pentru romantism și chiar pentru căsătorie pentru unii. Viața socială primește în general un impuls, sporindu-vă popularitatea, așa că așteptați-vă să fiți peste tot, deoarece „carnețelul de dans“ va fi plin pentru cea mai mare parte a anului!
Noi întâlniri se întrevăd la orizont, deoarece energia voastră strălucește, cu mai puține preocupări care să vă limiteze zilnic.

Vă simțiți în control, așa că abordați anul 2024 cu stilul vostru unic, cu încredere. Rețineți doar că, la fel ca multe dintre semnele din acest an, norocul vostru poate fi cu adevărat maximizat doar cu o sănătate bună.

Cele mai slabe luni: mai, august și noiembrie.

Luni norocoase: februarie, martie, iunie, iulie, decembrie 2024 și ianuarie 2025.

sursa: scmp.com/magazines/style/lifestyle/leisure

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here