Infidelitatea este stat în stat

Rafinamentul, bunul simț, tactul, toate atributele ce mă situează mai sus, mai departe de voi, îmi interzic o abordare în termeni jignitori, materialul educat din care sunt croite costumele mele zâmbește și prinde culori vii când interacționează cu acele comentarii de joasă speță. Da, costumul meu jubilează, se bucură până și el că nu este purtat de un individ incapabil să judece cu bostanul lui.

Vă agitați, doamne și domni, dudui și domnișori, vă agitați si criticați infidelitatea mea declarată și omiteți esențialul, natura nu ne înțelege din perspectiva fidelității sau a infidelității noastre, pune accent doar pe perpetuarea speciei. Râd și mă amuz copios când văd, detectez intenția omului de a nega apartenența lui la regnul animal, poziționându-se undeva sus, acolo unde se crede singurul inteligent din univers.

Alo, resetați mentalitatea de melteni și de superiori, acceptați critica și îmbrățișați autocritica! Alo, repet, natura s-a asigurat doar de perpetuarea speciei și a ignorat complet latura negativistă plină de invidie a celui incapabil să se cupleze cu cât mai mulți parteneri, a acelui individ incapabil să vâneze, care s-a transformat în apărătorul celor sfinte, într-un individ sfânt, posesiv, egoist și incapabil să respecte pornirile firești, naturale ale omului. Infidelitatea fizică este naturală și firească, este generatoare de noi combinații ale ADN-ului, este benefică speciei și lasă loc evoluției, modificării, lasă loc diversității.

Ce ne-am face dacă toți am fi la fel? Ce ne-ar aduce în plus fidelitatea și ce ar distruge din noi? Nu acestea sunt întrebările la care ar trebui să răspundem înainte de a pretinde? Logica voastră se bazează doar pe regulile impuse de societate, acolo intervine eroarea. Dacă te deplasezi pe hartă, ai să constați că există diverse forme de manifestare în cupluri, ai să constați că sunt diverse modele de cupluri, ai să negi și ai să îmbrățișezi evident acel ceva învățat de tine, dar trebuie să înțelegi, omul este un alt animal dator să își ducă specia mai departe.

Da, eu sunt un animal dotat de mama natură cu dorință, nu cu limită, da, eu sunt bărbatul care vede femeia și s-ar culca cu ea, cu aproape toate, dar nu cu proastele, cu incapabilele să înțeleagă natura umană și instinctul sexual. De ce suntem necredincioși, de ce suntem infideli, de ce suntem oameni? Infidelitatea este stat în stat, este un fel de regulă a comunității europene, una naturală de care trebuie ținut cont. Vrei comunitate europeană, dar nu vrei să-i respecți regulile pentru că tu le ai pe ale tale… Așa este și cu infidelitatea, am deviat spre a mă face mai înțeles.

Nu spun că aveți obligația să deveniți peste noapte infideli, nu spun că această formă de manifestare a unor oameni este demnă de îmbrățișat, dar prea o huliți și prea vă puneți lauri cei ce susțineți că sunteți credincioși în cuplu. Eu doar întreb: oare nu sunteți falși apostoli? Oare nu ați păcătui și voi, dar nu ați avut șansa și strugurii au devenit acri? Este morală o poziție nesinceră?

Minciuna, cea care salvează aparențele, este ea bună la ceva atunci când te-ai înfrupta și tu, dar nu ai permisiunea, nu s-a ivit ocazia… Ne hrănim cu iluzii, cu povești frumoase, umblăm cu urechile ciulite si adulmecăm, suntem în patru labe, în pat și în viață, pregătiți și totuși mințim mulțumiți ca să facem parte dintr-o normalitate falsă… Garantează căsătoria, garantează familia apartenența la un grup fidel, la sinceritate maximă, la mulțumire eternă? Amputează căsătoria instinctul sexual? Nu suntem bolnavi și în pericolul de a ne uita funcția de reproducere exact dintr-un motiv aberant și mincinos, ipocrit?

Sunt Samuel X și mi-am sacrificat o zi însorită de martie, o duminică perfectă spre a salva românul de la ipocrizie. Da, Necăjitule, sper că am descris bine ipocrizia. Cu plăcere! Sunt SX și încă mai caut, sunt peste tot, apar în toate cărțile de specialitate, individul aranjat, erudit, domnos și pretențios, sunt demn de invidiat și foarte insistent. Caut femeia în compania căreia am să traduc din latina veche…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here