Iubitul meu și prietena mea sunt amici. Să mă tem?

Situația mea e simplă: iubitul meu și prietena mea au devenit amici apropiați și asta mi-a creat o dilemă existențială: să mă tem sau să nu mă tem?

Dar s-o iau cu începutul. Iubitul meu este un tip minunat, cu un simț al umorului de neegalat și cu o personalitate care atrage toate privirile într-o încăpere. Pe de altă parte, prietena mea este o femeie cu o inteligență sclipitoare și abilitatea uimitoare de a face orice petrecere să devină o aventură memorabilă. Cei doi au devenit recent prieteni, desigur, prin intermediul meu, iar eu nu știu în ce măsură această situație poate deveni periculoasă pentru relația mea.

Pe de o parte, este absolut minunat să vezi cum persoanele pe care le iubești se înțeleg și se încurajează reciproc. Ei râd împreună, își împărtășesc povești și se sprijină în momentele dificile. Însă, pe de altă parte, nu pot să nu mă întreb dacă această apropiere între ei ar putea fi, în cele din urmă, o amenințare pentru relația mea.

Desigur, nu mă pot abține să nu mă gândesc la toate scenariile posibile. Poate că se vor îndrăgosti unul de celălalt și vor pleca într-o aventură romantică de poveste, lăsându-mă să-i privesc cu jind, de pe margine. Sau poate că vor începe să mă excludă din viața lor, organizând petreceri secrete la care eu nu sunt invitată, sub pretextul că sunt „prea obosită” sau „prea ocupată”.

Dar apoi îmi aduc aminte că dragostea mea pentru iubitul meu și prietenia mea pentru ea sunt mai puternice decât orice teamă irațională. Am încredere în relația noastră și în legătura noastră, iar dacă există ceva ce trebuie să discutăm sau să clarificăm, atunci suntem suficient de maturi și de deschiși să o facem. Sau doar mă mint singură??

Cine ar fi crezut că iubitul meu și prietena mea ar putea deveni cei mai buni prieteni? Dar, în același timp, este și o lecție despre încredere, comunicare și înțelegere în relațiile noastre. Deci, să mă tem sau să nu mă tem?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here