Lăsați amantele în pace!

Toată lumea – femei și bărbați deopotrivă – din motive cât se poate de diferite, în funcție de care parte a barierei se află fiecare, normal, atacă amantele învinovățindu-le în exclusivitate, în primul rând, că „distrug familii” și că-și „construiesc fericirea pe suferința altor femei”, de parcă doar ele ar fi element activ în ecuație și bărbații, niște simplu obiecte, pe care soțiile, pe de o parte, și amantele, pe de alta, și le dispută. Stați așa!

Bărbații nu au niciun cuvânt de spus? Ei, „săracii”, depind doar de cine câștigă acest război feminin, incapabili să decidă pentru ei înșiși? Că așa ar cam rezulta din modul în care amantele sunt puse la zid. Ca și când ele și numai ele au capacitate de decizie, au putere de judecată, au pâinea și cuțitul. De aici, logic, nu poate rezulta decât, așa cum deja am menționat, dar parcă simt nevoia s-o repet, că bărbații nu au niciun cuvânt de spus, obligați fiind să fie sau nu infideli, în funcție de rezultatul luptelor dintre cele două femei. Vă rog, câtă desconsiderare la adresa bărbaților! Vă rog frumos, totuși, să le acordăm și lor puțin credit! Chiar nu sunt doar o mobilă pe care să o muți prin casă (sau din casă) și nimic mai mult, să fim serioși!

Așadar, atunci când amanta „strică o familie”, nu o „strică” singură! Nu poartă doar ea responsabilitatea acestei alegeri (căci despre asta e vorba), ci o împarte cu respectivul soț care decide să meargă în acea direcție (uneori, tentat, alteori însă, din proprie inițiativă). Așadar, când mai săriți la gâtul unei amante, țineți cont de faptul că dacă un bărbat nu vrea una, nu-și face și nu are, își vede de treaba, de familia și de viața lui, căci nicio femeie nu i se poate băga în pat cu forța, să fim serioși. Atât de simplu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here