M-a înșelat cu două deodată, fără să-i pese că era filmat

2
2533

– Nu știu dacă să plâng sau să râd… Dacă îți povestesc ce s-a întâmplat, o să crezi că inventez, dar, la naiba, e adevărul gol-goluț, la propriu și la figurat! He, he…

Aceasta este Amalia, o prietenă relativ recentă. Despre care știu că este măritată și fericită. Destăinuirile ei veneau astfel pe teren virgin, nu mă așteptam la o asemenea apropiere din partea ei, mai ales că părea tipul de femeie autosuficientă.

– Ne-ai văzut la emisiune, nu? Pe mine și pe soțul meu, zic. Nu știu ce mi-a venit, o prietenă m-a întrebat dacă nu vreau să participăm la un reality-show, insistând că o să ne distrăm și că mai spargem și monotonia. În plus, erau șanse să ne întoarcem acasă și cu ceva bani, că emisiunea oferea și premii deloc de neglijat. La început, nu prea am vrut, m-am codit, Vlad, soțul meu, la fel, dar până la urmă am hotărât amândoi că nu avem nimic de pierdut, în fond, „de ce nu?” ne-am zis. Întrebarea corectă însă era fix pe dos. Adică ar fi trebuit să ne întrebăm „de ce da?”. În fine, am acceptat și au început filmările. Știi că au durat o lună, timp în care am fost cazați la niște vile de pe litoral.

În mare, știam lucrurile astea și, în plus, nu prea mă interesau. Dar nici nu voiam s-o bruschez, să o fac să se simtă prost, așa cum stătea cu sufletul în fundul gol în fața mea, în timp ce-mi povestea.

– Emisiunea a început să se difuzeze cu puțin timp înainte să se termine filmările, așa se face că acasă am mai prins câteva episoade, nu le-am mai fi prins. În treacăt fie spus, ne-am întors fără premii, dar cu… experiență! Care e treaba, acolo se filma absolut tot, pe postul TV ajunge un rezumat montat cu grijă, iar pe pagina web a emisiunii se poate vedea absolut tot, cu condiția să ai un cont pe site. Stai să vezi. Aseară a fost alt episod, l-ai văzut?

– Nu.

– Mai bine!! Deci, a fost alt episod. Niciodată Vlad nu a vrut să vedem vreunul împreună. Că s-a săturat, că nu are chef să revadă aceleași tâmpenii, că nu a fost o idee bună că am mers acolo, că e numai „vina mea”. Vina mea că ce? Asta nu înțelegeam. Până aseară. Ce crezi că văd?

– ??

– Nu o să ghicești nici într-o mie de ani! Eu sunt încă sub efectul șocului, să știi! Și al unui pahar, hai maxim două-trei de rose. Dar, să revin. În fiecare episod se difuzează și fragmente din filmările nocturne. Mai cenzurate așa, că erau camere cam peste tot. Și cum ziceam, ce crezi că se difuzează aseară? Îi spun eu! O scenă erotică filmată în infraroșu, în dormitoarele băieților. Măi, fată, și-o trăgeau doi acolo de mama focului. La televizor se vedea numai cum săltau ritmic, ascunși de plapumă, mai să rupă naibii patul ăla… prezentatorii emisiunii comentau pe rupte filmarea, mai ales, că, la un moment dat, plapuma s-a dat într-o parte și s-a mai zărit una-alta, dar nu cine știe ce. Apoi am văzut filmarea de după, doar cu bărbații, un fel de investigație care a fost cu care. Totul a rămas în aer, dar nu vrei să știi ce era la gura lor… Și mă mănâncă pe mine să aflu eu mai multe detalii, că aveam parcă o neliniște, așa că intru pe contul din site și caut exact ziua cu pricina să văd toată filmarea. Și am văzut-o! Da! Era fix Vlad care nu și-o trăgea, de fapt, numai cu una, ci cu două. Ți-am zis că ce se dă la TV e cenzurat. Dar eu am văzut totul, neblurat, netăiat. Și din toate poziții și toate combinațiile posibile în trei. Nu mai știam care cui i-o sugea, care cui i-o lingea, care cui i-o băga, dacă înțelegi ce vreau să zic. Plus sonor. Gemete, țipete, tacâmul complet, dar și discuții gâfâite… alea îi spuneau pe nume, iar una din ele inclusiv a menționat în batjocură și numele meu… Pe curve nu le-am recunoscut, dar mă uit eu la tot ce s-a filmat și până la urmă le identific. Că, cică, eram acolo numai cupluri, ai prins ideea…

Am rămas blocată… șocată… și încă mai sunt… nu i-am spus lui Vlad nimic, căci nu știu cum să reacționez, nu știu ce trebuie să fac într-o astfel de situație, nu știu cum va reacționa el… Știi că e prima dată că mă înșală? Pff… De aia tot zicea el că e vina mea că ne-am dus, ca să mă scoată țap ispășitor la o adică… Cât poate să fie de prost, incredibil!, nu numai că m-a înșelat, dar a făcut-o cu două deodată în văzul unei țări întregi, fără să-i pese că poate fi recunoscut… Cât poate să fie de prost, măi, fată, ce, pe mine cum nu m-a surprins niciodată niciuna dintre camere?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord