Nevastă-sa știa și de mine, și de fosta amantă, dar a așteptat „să-i treacă”

La un moment dat în tinerețea mea, mi s-a părut o idee grozavă să mă îndrăgostesc de un bărbat căsătorit, pentru că cine nu vrea puțină aventură și dramă în viața amoroasă, nu-i așa? Mă gândeam că avea să fie ceva fără obligații și complicații, dar, cu toate acestea, m-am trezit rapid implicată într-o situație care ar fi făcut-o pe orice femeie normală la cap să fugă cât mai repede și cât mai departe de acest individ.

Adevărul era că atât el, cât și nevastă-sa erau niste ciudați. Ea era la curent cu toate aventurile lui și aștepta calmă, în colțul ei, ca lui „să-i treacă” cheful de amante și să se transforme într-un bărbat de casă. Ce ironie, nu-i așa? În loc să-și confrunte soțul cu problemele lor de cuplu, ea a ales să închidă ochii, lăsându-l să-și facă de cap cu alte femei.

Așa că, după cum mă așteptam, m-am trezit într-un vârtej de întâlniri secrete, schimburi de mesaje codate și promisiuni de a fi mereu alături unul de altul. Dar, la fel de repede cum se aprindea flacăra pasiunii, se și stingea, deoarece, în cele din urmă, cine poate trăi cu conștiința că este doar una dintre multele amante ale unui bărbat căsătorit care îmi jurase totuși, la începutul relației, că nu mai călcase niciodată strâmb.

Dar, așa cum spuneam, nevasta-sa nu părea deranjată de situație. Ba chiar părea că încurajează această întreagă mascaradă, de parcă ar fi fost spectatorul principal al unui spectacol de circ. În timp ce eu mă împotmoleam în propriile mele sentimente contradictorii, ea își făcea selfie-uri cu pisica pe umăr și posta citate motivaționale despre încredere și dezvoltare personală, de parcă m-ar fi sfidat. Ce ironie, nu-i așa? O femeie care își promova propria încredere și determinare, dar care era dispusă să-și lase soțul să se comporte ca un adolescent înnebunit de hormoni.

Și așa, în cele din urmă, am realizat că trebuie să pun capăt acestui carusel al absurdului și să mă retrag din viața lor. dacă inițial statutul de amantă unică, apoi doar de amantă mi se păruse interesant, acum, cu acceptul nevestei încornorate, mi se părea de-a dreptul grotesc.

De aceea zic, dacă vreuna dintre voi se trezește așa, ca mine, în mijlocul unei relații cu un bărbat căsătorit care își face de cap cu tine sub ochii atenți ai nevestei, vă sugerez să fugiți cât vă țin picioarele. Pentru că, chiar dacă nevasta-sa așteaptă „să-i treacă”, vei fi tu cea care va rămâne cu buza umflată, dublu umilită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here