Nu femeile sunt frigide, ci bărbații sunt…

3
3671

…nepricepuți. Că nu știu, că nu pot, că nu au imaginație și nici curiozitate. Că au senzația că a face dragoste cu o femeie e ca și când ai mânca o ceafă de porc cu cartofi prăjiți și, vorba aia, care bărbat nu știe cum se mănâncă? Nu e nevoie să-și bata capul cu asta, totul vine de la sine… Ba bine că nu! A face dragoste este o artă a simțurilor, a sufletului și a trupului, în egală măsură, și nimic nu se lasă la voia întâmplării.

…grăbiți. Preludiul e inutil, hai odată, ce atâta foială inutilă? Repede, repede, de parcă ar fi în gară, cu ochii după rapidul de Fetești, nicidecum în pat cu o femeie. Unde și de ce se grăbesc acești bărbați, nu se știe. Nici măcar cercetătorii britanici nu au descoperit nimic lămuritor în acest sens.

…dezinteresați. Pe principiul, fiecare e pe cont propriu și-l privește direct și personal dacă se simte sau nu bine, de parcă ar fi amândoi în rată și-ar merge tocmai la Cuca Măcăii, frecându-și coatele și spatele, în înghesuiala sufocantă a unei zi de iulie. Așa că, fiecare se descurcă cum și dacă poate.

…narcisiști. Minuni întrupate – dar ce trupuri! – nu concep nicio secundă să nu fie vorba doar de persoana lor mirobolantă. De fapt, acești bărbați, ahtiați de a se afla în centrul atenției și preocupați în exclusivitate doar de ei înșiși, nu merită o femeie în carne și oase lângă ei, ci numai o oglindă, pentru ca nu cumva să moară de dorul propriei persoane. Și n-au decât să se descurce singuri!

…nesimțiți. A, erai și tu aici? Hmm… aproape că n-am observat! Hai că te tolerez și cu asta mi-am făcut din plin datoria! Mă, băieți, sunteți pe arătură. Complet. Ieșiți, naibii, imediat din brazdă! Sau, mai bine, cu totul din poveste! De acest tip de atitudine masculină, se stă la mare distanță și obligatoriu cu spatele.

3 COMENTARII

  1. Imi pare rau dar nu ma regasesc deloc in acest articol. Completez, nu prea mai sunt barabati iar tu ai un pic de inclinatii catre lesbianism. In rest, ai dreptate in tot ceea ce spui, din pacate. Apropo, ceafa de porc se mananca atunci cand iti este foame iar voi aveti tendiinta exagerata de a slabi.

  2. well, trebuie sa-i clasifici pe grupe de varsta, in tinerete se cam sare peste preludiu, e ceva normal dpdv biologic, barbatii cu varsta intre 30-50 de ani sunt perfecti pentru sex pentru ca incep sa dea si ei de gustul preludiului, mai tarziu, femeia trebuie sa se intrebuinteze mai mult, sa apese pe mai ulte butoane… si toata tarasenia asta e doar pe fond biologic… simple as fuck 😉 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord