O femeie nu are nevoie de luna de pe cer pentru a fi fericită. Oferă-i luna din visurile voastre!

0
6201

Multe prostii se vehiculează despre ce ar face o femeie fericită. Iar toate sunt sublimate în această „lună de pe cer”, în ideea că, de fapt, este imposibil să faci o femeie fericită, pentru că cere mereu mai mult și tot mai mult. Greșit! O femeie are nevoie doar de câteva lucruri esențiale și numai când nu le are pe acestea rătăcește, dorindu-și nici ea nu știe ce, căci nimic altceva nu o poate salva de la tristețe.

O femeie are nevoie de sine, în primul rând. De iubirea, înțelegerea și compasiunea pe care și-o poate oferi sieși. De cunoașterea propriului suflet complicat, puternic și fragil în același timp. Are nevoie să se ierte pentru toate pe care consideră că le-a greșit sau că nu le-a făcut la vremea lor, are nevoie să-și devină prietenă și să-i facă plăcere propria companie. Are nevoie de liniște și echilibru ca de aer. Are nevoie să-și accepte și să-și îndrăgească trupul, chiar dacă nu e perfect (și-n ochii unei femei, niciodată corpu-i nu este perfect!).

O femeie are nevoie să simtă (nu doar să știe!) că este iubită. Să se hrănească cu tandrețe de trei ori pe zi, să nu-i lipsească șoapta caldă și îmbrățișarea… O, da, mai ales îmbrățișarea! Are nevoie să se oglindească în ochii celui (celei!) pe care îl (o) iubește și să se vadă atât de frumoasă, cum nu a gândit vreodată că ar putea fi. Să simtă că e liberă și că aparține în același timp. Să facă parte din acea indestructibilă comuniune de doi (sau de două) care stă la baza fiecărei respirații, a fiecărei zi, a fiecărui pas. Iar dacă încă nu a ajuns aici, să spere cu ochii și sufletul deschise că drumul ei prin viață o va conduce și aici. Că destinul ei e blând și generos, indiferent de eșecurile (lecțiile) prin care a trecut până acum.

O femeie are nevoie de puține lucruri pentru a fi fericită și doar atunci când nu le are și nici puterea de a mai spera și de a mai căuta nu mai dă semne vitale, devine arțăgoasă, mofturoasă și greu de înțeles, mințind că luna de pe cer ar face-o fericită…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord