Prințesa Kate Middleton strălucește la Trooping the Colour în ciuda problemelor de sănătate

Familia regală a părut foarte bine dispusă la Trooping the Colour, prințesa Charlotte asigurându-se că mulțimea îi vede salutând, iar prințul William tachinându-l în mod jucăuș pe cel mai tânăr dintre ei, prințul Louis. Evenimentul, care a sărbătorit cea de-a 75-a aniversare a regelui, a fost semnificativ pentru Prințesa de Wales, care și-a reluat îndatoririle publice pentru prima dată de la diagnosticul de cancer din martie.

Kate, prințesa de Wales, a gestionat un prinț Louis emoționat în timp ce a participat la parada anuală de la Palatul Buckingham cu cei trei copii ai săi – prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis – alături de restul familiei regale. Abia ieri s-a anunțat că prințesa va participa la sărbătoare, marcând astfel revenirea ei în viața publică pe fondul tratamentului în curs de tratament împotriva cancerului.

O declarație a Palatului a menționat că Kate are „zile bune și zile proaste”, în timp ce continuă tratamentul preventiv de chimioterapie. Un purtător de cuvânt al regelui Charles și-a exprimat încântarea pentru revenirea ei, iar regele însuși a fost vizibil încântat să o aibă pe nora sa alături de el.

Mulțimea a aplaudat când o Kate radiantă a salutat dintr-o trăsură cu geamuri care urma trăsura care îi purta pe Charles și regina Camilla la Horse Guards Parade. Mai târziu, prințesa a stat alături de socrul ei la balcon pentru a urmări defilarea. Cu toate acestea, au existat multe alte momente de-a lungul zilei pe care fanii ar fi putut să le rateze.

De exemplu, micuțul Louis a început ziua cu un mic incident, alunecând în timp ce aștepta caleașca pe treptele din fața Palatului Buckingham. Cel mai tânăr membru al familiei regale a fost văzut suferind o mică căzătură în timp ce stătea alături de mama sa Kate și de frații George și Charlotte înainte de începerea paradei militare.

Louis a continuat să atragă atenția cu poznele sale în timpul ceremoniei de la balcon. La un moment dat, el a fost văzut trăgând de corzile de la jaluzele, cu mama lui, Kate, urmărindu-i fiecare mișcare. În loc să se uite la mulțime, Louis a tras jucăuș de cordonul alb de la fereastră.

De asemenea, el a încercat să ridice fereastra mare albă a biroului, în timp ce ducesa de Edinburgh privea. Folosind ambele mâini, Louis a încercat să împingă fereastra în sus pentru a avea o priveliște mai bună peste balcon.

Kate, îmbrăcată într-o frumoasă rochie Jenny Packham albă, asortată cu o pălărie Philip Treacy, a purtat o broșă a Gărzilor Irlandeze, datorită rolului ei de colonel al Gărzilor Irlandeze. Ansamblul ei a fost completat de cercei cu perle, a căror valoare este estimată la 5.000 de lire sterline, și pe care i-a mai purtat anterior.

Cerceii Cavolfiore, creați de Cassandra Goad, sunt realizați din aur galben de 18 carate cu perle și diamante, inspirați de coșurile de fructe, așa cum sunt descriși pe site-ul brandului.

Într-un emoționant omagiu mamă-fiică, Kate și Charlotte și-au coordonat ținutele cu temă navală. Charlotte a purtat un costum negru cu ornamente albe, în timp ce rochia lui Kate a fost albă ca zăpada, cu ornamente negre, inversând astfel schema de culori. Această coordonare a evidențiat legătura lor strânsă și a adăugat o notă specială evenimentului.

În general, Trooping the Colour a fost o ocazie de bucurie pentru familia regală, plină de momente memorabile și marcată de revenirea Prințesei de Wales la îndatoririle sale regale. Prezența copiilor ei plini de viață, în special energicului Prinț Louis, a adăugat o notă fermecătoare marii sărbători.

sursa: allchronology.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here