Să rămâi o doamnă când ești față în față cu amanta soțului

0
12102

Să rămâi o doamnă când ești față în față cu amanta soțului, asta da virtute. Căci, să recunoaștem, nu este deloc ușor să-ți controlezi impulsurile și miile de gânduri ce-o pun de o coridă mică cu nervii tăi atunci când viața sau poate chiar voința ta te aduc față în față cu „nemernica” ce ți-a furat bărbatul, chiar dacă nu a făcut-o definitiv. Mai bine zis, împrumutat puțin, din când în când. În orice caz, părerile sunt extrem de împărțite și nu vreau să intru iar în malaxorul vinovățiilor, căci fiecare personaj din clasicul triunghi amoros are o parte semnificativă de vină, dar e mai ușor să arăți înspre ceilalți, decât să te bagi în ședință și să vezi unde ai dat-o în bară și de ce, indiferent de ce rol joci în poveste.

Revenind însă, să-ți ții nervii ghem, elegant, în poșetă, fără să-i faci lasou cu care s-o înveți tu minte pe „cealaltă” femeie poate fi considerată suprema dovadă că ești o doamnă în adevăratul sens al cuvântului și că deții controlul, indiferent de situație sau, cu atât mai mult, într-una delicată în care o izbucnire ar fi justificată, chiar dacă ai pierde credit în ochii tuturor și, mai cu seamă, în ai tăi (căci de ai lor, nici măcar nu se mai pune problema).

O întâlnire față în față cu femeia cu care îți împarți pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă bărbatul nu este altceva decât un test, posibil ultimul, al relației deja deteriorate din care poate te gândești să ieși sau pe care ai vrea măcar să încerci să o repari. Oricare ar fi drumul pe care o vei apuca, să nu te comporți ca o țață isterică, să nu ridici tonul a scandal sau chiar mâna a păruială îți conferă un avantaj net față de ceilalți participanți la temporarul trio.

Repet, la cald, orice reacție poate fi una validă, justificată și de înțeles, așa e, dar parcă nici demnitatea și eleganța în momente critice nu ar fi tocmai de lepădat, dragă doamnă, ce zici?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord