Sexul de la ora cinci

0
3700

Karina e tipul de femeie la ușa căreia coada de bărbați bălind la nurii ei nu se termină niciodată. Dimpotrivă, pe măsură ce trece timpul, frumusețea ei se distilează. Maturitatea i-a înflorit pe sub piele, în timp ce ea acceptă anii cu picioarele brațele deschise. Karina este foarte pretențioasă în alegerea partenerilor, conștientă fiind că amprenta lor energetică îi va rămâne pe veci imprimată în carne. Dar, în același timp, știe că nimic nu este făcut să dureze măcar cât o viață; mai ales, iubirea.

Cumva semănăm. Fără să țină cont dacă îi cade cu tronc o femeie sau un bărbat, Karina are un farmec pregnant, insistent, de sub influența căruia nu scapi decât bolnav de pasiune. Cei/Cele părăsiți/părăsite de ea afirmă cu mâna pe ce le-a mai rămas din inimă că nu e rupere mai grea și nici singurătate mai otrăvită decât cea post iubire cu nemaipomenita Karina.

Pe ea nu a părăsit-o nimeni, cu excepția unui inconștient. Un bărbat care umbla prin lume legat la ochi, căci altfel e imposibil de explicat cum de a putut face un astfel de gest necugetat.

Inconștientul o cunoscuse prin intermediul unor prieteni comuni și o curtase fără prea mare tevatură, dar constant. În schimb, arăta bine, emanând o siguranță de sine care atrăgea ca un magnet. Îți venea să te lipești de el și nimic mai mult. Iar între doi oameni adulați de muritorii de rând, amândoi frumoși și conștienți de propria valoare nu pot decât ieși scântei.

Relația lor a fost una tumultuoasă și la vedere, mai atractivă decât cea mai nouă telenovelă turcească, mai cu seamă că eleganța nu a fost tocmai punctul ei forte. Al relației. Poate și de aceea, toți eram destul de deschiși cu ei și dezlegați la vorbă. Cam prea dezlegați, căci de aici i s-a și tras sfârșitul.

Când, într-o zi, inconștientul s-a grăbit să-și ia la revedere de la noi, aranjat și arogant ca de obicei, nu știu pe cine l-a mâncat prea mult limba și nu a fost chip să se scarpine altfel decât zicând:

– Unde te grăbești, la sexul de la ora 5?

– Poftim? Nu înțeleg…

– Ăăăăă… păi, nu știi?

– Nu, ce să știu?

– Karina, când merge să se vadă cu tine, zice că merge la sexul de la ora 5.

– ??

– Nu faci legătura?

– E simplu, intervin plictisită de acest joc de ping-pong. Sexul cu tine e la fel de dezastruos precum celebrele știri de la aceeași oră…

Și astfel, inconștientul a fost singurul care a părăsit-o pe faimoasa Karina. Și ghici cine își plânge în pumni prostia până în ziua de azi? Exact!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord