Și femeile obosesc…

0
9590

Așa-i că nu te-ai gândit, ciucurel, la asta? Nu ți-ai pus problema că femeile sunt plăsmuite exact din același aluat uman ca tine, și că ajung și ele, la un moment dat, să nu mai poată pentru că, șoc și groază!, chiar nu sunt de beton armat. Ba, mai mult, sunt înzestrate cu simțuri! Au și terminații nervoase, au neuroni și mai au o lume a lor cu care tu ai legături doar tangențial… sau ai prefera să zic, așa, pe înțelesul tău, că „și femeile sunt oameni”?

Ei, bine, da, și femeile obosesc și nu pentru că și-ar fi irosit energia făcând te miri ce pentru ele, ci pentru că, în tot acest timp, s-au dat peste cap pentru ceilalți. Așa sunt făcute ele, să-i pună pe cei apropiați înaintea nevoilor și dorințelor lor. Probabil că, tocmai de aceea, atunci când o femeie mai procedează și invers, este catalogată ca fiind egoistă, de parcă prin asta ar uzurpa cuiva dreptul de a fi cel mai important individ în viață.

Ei, bine, da, și femeile obosesc și atunci au și ele nevoie de o pauză. De o ruptură de tot și de toate, de „piua”! pe parcursul căreia, să lase jos toate poverile și nici măcar să nu se mai gândească la ele. Pe parcursul căreia, să nu-i mai ceară nimeni nimic, iar timpul acela să și-l poată dedica în întregime.

Ei, bine, da, și femeile obosesc, fizic și psihic, iar asta le dă dreptul să spună „nu mai pot”, le dă dreptul să cedeze, măcar temporar, rolul de Atlas, le dă dreptul să fugă de tot și de toate, să-și toarne un pahar de vin roșu pe care să-l savureze acompaniat de o baie fierbinte și de o carte oarecare sau, dacă preferă, să doarmă netulburate chiar opt ore la rând!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord