Sunt căsătorită și îmi place să mă uit după bărbați

Ce bine că pot scrie sub protecția anonimatului! Nu pot spune neapărat că-mi este rușine, dar, momentan, mă simt mai bine să vorbesc despre acest aspect (sau secret?) așa, de după… perdea.

Adevărul este că fiecare dintre noi poartă în sufletul său o poveste unică, o poveste adesea plină de nuanțe subtile și contradicții profunde, iar eu nu fac excepție. Așadar, cum spuneam, sunt căsătorită, dar îmi place să mp uit după bărbați străini. Îmi place să-i privesc, să-i admir, să…

Dar… hai s-o luăm cu începutul: Ce înseamnă a fi căsătorit? Pentru unii, căsătoria reprezintă un angajament sacru și etern, o promisiune de fidelitate și devotament. Pentru alții, este doar un statut legal, o formalitate socială. Cu toate acestea, în adâncul inimilor noastre, nu putem nega că suntem și rămânem ființe sexuale, cu atracții și dorințe, indiferent de statutul nostru marital.

Faptul că o femeie căsătorită admite că îi place să se uite după bărbați nu înseamnă neapărat că ea nu își iubește soțul sau că nu este fidelă în relație. (Eu, una, chiar sunt.) Este doar un aspect natural al umanității noastre, care este adesea tulburată de atracții și tentații. Ne uităm după alți oameni din curiozitate, din admirație sau din pură estetică a frumuseții umane. Acest lucru nu înseamnă că sărim de gâtul lor sau că ne dorim să ne abandonăm partenerii de viață, nu?

Într-o lume plină de imagini retușate și perfecțiune aparentă pe rețelele sociale, este normal să ne simțim atrași de alți oameni. Suntem, în cele din urmă, animale sociale, făcute pentru a interacționa și pentru a forma conexiuni cu ceilalți. Observăm, admirăm și ne minunăm de frumusețea și diversitatea umană din jurul nostru, iar asta nu înseamnă că ne trădăm partenerii sau că nu suntem împliniți în relațiile noastre.

În plus, a recunoaște această atracție pentru alți oameni poate aduce un nivel de onestitate și comunicare mai profundă într-o relație. Este important să discutăm deschis cu partenerii noștri despre sentimentele noastre, indiferent cât de neconvenționale sau provocatoare pot părea. Comunicarea este cheia unei relații sănătoase, iar această deschidere poate aduce claritate și înțelegere între parteneri. Iar ceea ce fac eu acum, să știți că este un prim pas pe acest drum.

Pe de altă parte, să nu credeți că soțul meu nu se uită după femei. Ar trebui să-i pun ochelari de cal ca să nu le vadă, dar asta este, desigur, imposibil. Și, recunosc, nu sunt geloasă. Cumva, mă simt și mai atrasă de el, nu mă înțeleg nici eu, dar când îi surprind privirile discrete, mă excită. Mi se pare sexy, tânăr, nărăvaș… În fine, am deviat puțin de la subiect…

De aceea zic că a fi căsătorit nu înseamnă a fi orb la atracția și frumusețea umană din jurul nostru. Este normal să ne uităm după alți oameni, să-i admirăm și să ne întrebăm cum ar fi să fim în prezența lor (și răspunsul nu este „dezbrăcată”, să știți). Cu toate acestea, ceea ce contează cu adevărat într-o relație este respectul, încrederea și abilitatea de a naviga „în siguranță” într-o lume complexă și plină de tentații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here