Dacă iubeam grasele, căutam una gata grasă

Am și eu o problemă cu soția și nu reușesc să o rezolv.

minte cu nerușinare, îmi vinde gogoși ca la proști, se uită în ochii mei și, cu toată indiferența din lume, îmi spune că nu ea mănâncă noaptea din frigider. Suntem căsătoriți de aproape un an, ne-am cunoscut acum trei și pe atunci avea 58 de kilograme. Azi, după un an de la căsătorie, are 97 de kilograme.

De dimineața și până seara târziu, mă bate la cap că ea ține cură de slăbire, dar, în loc să slăbească, ea pune pe ea tot mai mult. Rețineți, eu nu am nimic cu femeile mai plinuțe, nu mă deranjează kilogramele în plus, dar a mea trăiește cu senzația că-mi plac mai mult slabele. Am ajuns să-mi spună că mint, că, dacă iubeam grasele, căutam una gata grasă.

În realitate, am tot încercat să o ajut, i-am plătit abonament la sală, dar nu se duce, am ținut cură cu ea și da, la mine se vede, dar la ea, pauză, am cumpărat o bandă pentru alergat și acum o folosesc doar eu, am făcut vrute și nevrute pentru ca ea să înțeleagă, dar nu o scot la capăt nicicum. De curând, am văzut că se trezește noaptea și pleacă din pat, lipsește câte o oră sau chiar mai mult. Am întrebat-o ce face și mi-a răspuns că nu poate să doarmă, că este agitată, dar că nu trebuie să-mi fac griji, că este ok. Atunci am întrebat-o direct dacă se trezește să mănânce și mi-a răspuns că nu ar face așa ceva.

Da, diminețile mă uit în frigider și văd cum este tot mai gol, văd și știu ce lipsește, dar ea susține că nu mănâncă ea. Se uită la mine și începe să plângă, e ceva de speriat. Oare cum să o fac să înfrunte mai ușor realitatea? Oare cum pot să o ajut? Voi ați avut asemenea probleme? Ați mâncat noaptea pe furiș?

Da, locuim singurei, suntem ca doi porumbei și da, o iubesc, doar că-mi ciugulește noaptea din frigider și mai apoi spune că nu ea.

Merg să văd ce face! E prea multă liniște prin casă, ceva nu este în regulă…

Lăsați comentariile în dreptul articolului și eu am să încerc să o ajut. Mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree