Te-a părăsit. Cum îl faci să se întoarcă la tine?

A determina un bărbat să se întoarcă la tine poate fi o provocare, mai ales dacă relația s-a încheiat sau dacă există probleme nerezolvate între voi. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le poți face pentru a-l determina să se întoarcă la tine.

Analizează situația

Înainte de a încerca să faci un bărbat să se întoarcă la tine, este important să analizezi situația. De ce a ales despărțirea? Care au fost problemele din relație? Ce ai putea face diferit data viitoare? Răspunsurile la aceste întrebări te pot ajuta să înțelegi mai bine ce trebuie să faci pentru a-l determina să se întoarcă.

Înțelege-i punctul de vedere

Înțelegerea punctului lui de vedere poate fi importantă în încercarea de a-l face să se întoarcă la tine. Este posibil ca el să aibă neînțelegeri sau să se simtă incomod cu anumite probleme ale tale, probleme pe care trebuie să le rezolvi înainte de a putea fi din nou împreună. Încearcă să vorbești cu el și să înțelegi de ce s-a produs ruptura.

Fii sigură pe tine și încrezătoare

Dacă vrei să-l faci să se întoarcă, trebuie să fii sigură pe tine însăți și încrezătoare. Acest lucru înseamnă să ai încredere în tine și în abilitatea ta de a face o relație să funcționeze. În plus, trebuie să-i arăți încredere, astfel încât să știe că ești sigură că poți face lucrurile să funcționeze între voi doi și că nu ești doar disperată să pui din nou mâna pe el. De asemenea, fă-l să înțeleagă că ai nevoie de el în viața ta, că este important pentru tine și că relația voastră contează.

Comunică deschis și sincer

Comunicarea este cheia oricărei relații, inclusiv în eforturile tale de a-l face să se întoarcă. Este important să comunici deschis și sincer cu el, să-i spui cum te simți și să-i asculți și punctul lui de vedere. Comunicarea deschisă poate ajuta la rezolvarea problemelor și la stabilirea unei relații mai puternice.

Lucrează la problemele din relație

Dacă există probleme nerezolvate în relație, este important să le abordezi. Încearcă să discuți cu el și să găsiți soluții la probleme. Poate fi util să mergeți la terapie sau să vorbiți cu un consilier de cuplu. În plus, ar trebui să fii dispusă să faci schimbări pentru a-ți îmbunătăți relația și pentru a evita ca problemele să reapară.

Arată-i că ești deschisă să încerci din nou, eventual, ceva nou

Pentru a-l determina să se întoarcă, trebuie să-i arăți că ești deschisă să încerci din nou. Arată-i că ești dispusă să-i acorzi o nouă șansă și că ești dispusă să faci eforturi pentru ca lucrurile să funcționeze. Arată-i că ești hotărâtă să faci orice este necesar pentru a-l avea din nou în viața ta, atâta timp cât asta nu implică să-ți calci în picioare principiile și să te umilești, desigur.

Fii răbdătoare

Determinarea unui bărbat să se întoarcă la tine poate fi un proces lung și nu trebuie să renunți prea devreme. Ar trebui să fii răbdătoare și să-i acorzi timpul și spațiul de care are nevoie pentru a-și clarifica sentimentele. Nu ar trebui să-l forțezi să ia o decizie și nici să-l suni sau să-l bombardezi cu mesaje, pentru că asta poate să-l îndepărteze și mai mult.

Fii tu însăți

În cele din urmă, cel mai important lucru pe care îl poți face pentru este să fii tu însăți. Nu ar trebui să te prefaci că ești altcineva doar pentru a-i face pe plac sau doar pentru a-l păcăli să se întoarcă la tine. Ar trebui să fii sinceră și autentică și să fii mândră de cine ești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here